«Με χαστούκισαν, πετάνε το φαγητό μου στα σκουπίδια»: 12χρονη θύμα άγριου bullying

«Με χαστούκισαν, πετάνε το φαγητό μου στα σκουπίδια»: 12χρονη θύμα άγριου bullying

Ένα 12χρονο κορίτσι, μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού πέφτει καθημερινά θύμα άγριου bullying στο σχολείο της, περνώντας εφιαλτικές στιγμές εξαιτίας της ακραίας συμπεριφοράς συμμαθητών της. Τα όσα βιώνει είναι μαρτυρικά σε σημείο να μην θέλει να πάει σχολείο.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της

H 12χρονη βρήκε το κουράγιο και μίλησε στην κάμερα του STAR για τον εφιάλτη που βιώνει στο σχολικό της περιβάλλον.

«Καθόμουνα στο θρανίο και μίλαγα με τη φίλη μου και έτσι όπως μιλάγαμε έρχεται ένα κορίτσι και λέει πως είσαι έτσι και γυρνάει με το χέρι της και μου έσκασε χαστούκι από το πουθενά. Μία φορά μου ‘χανε πετάξει το φαγητό και είπα στη μαμά ψέματα ότι το έφαγα».

«Με έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές για τα κιλά μου για τα μαλλιά μου για τη μύτη μου. Με κοροϊδεύουν για τα ρούχα μου γιατί δεν είναι μάρκα μου λένε πως είναι έτσι. Δεν τους έχω πειράξει, δεν τους έχω κάνει κάτι».

Μαρτυρία μάνασ 12χρονης 

Η μητέρα της είναι σε απόγνωση, καθώς έχει ενημερώσει τη διευθύντρια του σχολείου, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και την αστυνομία.

«Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη συντονίστρια της πρωτοβάθμιας και μου είπε ότι θα κάνει ότι το καλύτερο γίνεται για την κόρη μου», λέει η ίδια.

Πολλές φορές δεν πάω σχολείο για να μην μου κάνουν κακό

Η 12χρονη κάθε μέρα σκέφτεται τις βίαιες συμπεριφορές που μπορεί να αντιμετωπίσει από τους μαθητές της και πολλές φορές, για να αποφύγει αυτή την κατάσταση, προσποιείται ότι την πονάει το στομάχι της για να παραμείνει στο σπίτι.

Όπως λέει η ίδια: «Φοβάμαι μη με χτυπήσουνε, μη μου κάνουν τρικλοποδιά και αρνούμαι να πάω σχολείο. Έχουν γίνει πολλά πράγματα και εγώ αυτό δεν το αντέχω».

Διαβάστε επίσης:

Παρωνυχία και ονυχομυκητίαση: Πώς να προλάβετε σοβαρές μολύνσεις στα νυχάκια των παιδιών

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στα self test στους μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου

Λαμία: Η άτυχη 14χρονη Κέλλυ περίμενε 4 ώρες σε κοντέινερ στο Νοσοκομείο, λίγο μετά “έσβησε”