«Μου φαινόταν ξένο…Μια άλλη θήλασε το δικό μας.»: Συγκλονίζει η μητέρα που της έδωσαν λάθος μωρό στο μαιευτήριο

Απίστευτη περιπέτεια έζησε νεαρό ζευγάρι όταν έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Αύγουστο στη Λάρισα. Από το μαιευτήριο τους έδωσαν λάθος μωρό αμέσως μετά τη γέννα και το παραδέχθηκαν μία ημέρα μετά.

Η 30χρονη μητέρα κράτησε στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι που της έφεραν ως δικό της και το θήλασε όμως όπως αποδείχθηκε ήταν το παιδί μιας άλλης γυναίκας που γέννησε την ίδια ημέρα.

Την επόμενη ημέρα το μαιευτήριο αναγνώρισε το λάθος του και εξήγησαν στο ζευγάρι πως το μωρό που τους παρουσίασαν ήταν μιας άλλης γυναίκας που γέννησε την ίδια ημέρα με την 30χρονη. Μάλιστα η άλλη γυναίκα θήλασε και εκείνη το μωρό του ζευγαριού.

Το ζευγάρι για να είναι απολύτως σίγουρο πως κρατά στην αγκαλιά του το πραγματικό τους μωρό ζήτησε και έκανε εξέταση DNA.

Η μητέρα μιλάει για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιγράφει την περιπέτεια που έζησε.

«Θήλασα το ξένο μωρό την πρώτη ημέρα. Το δικό μας μωρό ήταν στην άλλη μαμά»

«Την πρώτη ημέρα που μας έφεραν το μωρό εννοείται ότι δεν καταλάβαμε κάτι, την επόμενη ημέρα όταν το έφεραν, είδα ότι κάτι δεν πάει καλά όμως δεν μου πήγε το μυαλό ότι έχει γίνει λάθος μωρό.

Νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει το μωρό, γιατί το δικό μου το μωρό ήταν σχεδόν ένα κιλό πιο κάτω από το χτεσινό και νόμιζα ότι κάτι έπαθε γιατί ήταν και πιο μικροκαμωμένο και διαφορετικό στο προσωπάκι του.»

«Ο άντρας μου βγήκε αμέσως έξω στον διάδρομο γιατί το είδε και αυτός και κατάλαβε ότι κάτι γίνεται, το χτεσινό το μωρό ουσιαστικά να κατευθύνεται σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

Και μου λέει ‘έλα έξω δεν είναι αυτό το μωρό μας, το μωρό μας είναι έξω’. Εγώ εκείνη την ώρα έπαθα ένα σοκ και αλήθεια έχω μια απώλεια μνήμης δηλαδή μου λέει κάποια πράγματα ο άντρα μου και εγώ δεν τα θυμάμαι.

Μετά βγαίνουμε έξω, το κοιτάμε, λέμε πως αυτό είναι το δικό μας το μωρό, αυτό που μας φέρατε είναι λάθος μωρό και μετά μιλήσαμε με την μαία και καταλάβαμε τι έχει γίνει. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου, γιατί ουσιαστικά το δικό μας το μωρό μου φαινόταν ξένο εκείνη τη στιγμή» συγκλονίζει η ιστορία της μητέρας.

«Θήλασα το ξένο μωρό την πρώτη ημέρα. Το δικό μας μωρό ήταν στην άλλη μαμά. Δεν έχω μιλήσει με την άλλη μητέρα, ο άντρας μου είπε να πάμε να την βρούμε αλλά εμένα κάτι με σταματούσε και εν τέλει δεν μιλήσαμε.»

«Κάναμε τεστ DNA, βγήκε και όλα καλά, το μωρό που έχουμε σπίτι μας είναι το δικό μας. Περίμενα να βγει το τεστ πως και πως, όταν γίνονται τέτοια λάθη δεν αποκλείεται να γίνουν και λάθη πιο σοβαρά. Μας χάλασαν όλη τη στιγμή» κατέληξε η μητέρα.

Αυτό που ζητά πλέον το ζευγάρι είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το περιστατικό καθώς όπως υποστηρίζουν από όλη αυτή την αναστάτωση τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους.

Διαβάστε επίσης:

Οι γονείς της 4.5 ετών Στρατούλας παλεύουν να ξαναπερπατήσουν μετά από 2 σφοδρά τροχαία – Πώς να βοηθήσουμε

Στο πένθος η Αμαλιάδα – Αύριο η κηδεία των γονιών 3 παιδιών που “έσβησαν” μαζί στην άσφαλτο

Γονέας Α και Γονέας Β: Μπαμπάς ξεσπά για την υπεύθυνη δήλωση που κλήθηκε να υπογράψει από το σχολείο της κόρης του

Αυτό είναι το Βουνό του Χαμού από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» – Δείτε πώς φαίνεται από το Διάστημα (εικόνες)