“Μπαμπάδες! Φωτίζεται το πρόσωπό σας όταν βλέπετε το παιδί σας το πρωί;”: Το μήνυμα του Γ. Μανίκα για τα γενέθλια του γιου του

Με αφορμή τα 8α γενέθλια του γιου του Άγγελου, ο Γιώργος Μανίκας, πρώην μοντέλο, παρουσιαστής και νυν επιχειρηματίας, δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες ένα υπέροχο κείμενο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου θέλει να απευθυνθεί σε όλους τους μπαμπάδες.

Ο πολύ νέος μπαμπάς, ο οποίος χώρισε από τη μαμά του Άγγελου, Έλλη Γελεβεσάκη πριν από 3 περίπου χρόνια, παραμένει ένας πολύ τρυφερός, δοτικός και στοργικός πατέρας για τον γιο του. Αφιερώνει σε εκείνον απερίοριστο χρόνο και περνούν μαζί πραγματικά απίθανες στιγμές -στιγμές που κάθε γιος θα ονειρευόταν να περνά με τον πατέρα του! Αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω:

View this post on Instagram

A post shared by ??????? (@giorgosmanikas)

“Ευχαριστω γιε μου για ολα όσα εχεις κάνει για εμένα και για όλα όσα έχω κάνει επειδή υπάρχεις εσύ!!! Χαρούμενα 8!!! χρονια καλά, χροονια τρελά γιεε μου!

Απέχω πολύ από τον τέλειο μπαμπά και πάντα θα απέχω. Αλλά είμαι ένας πολύ καλός μπαμπάς και ο γιος μου θα έχει πάντα τη δύναμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να του φέρει η ζωή. Γιατί; Γιατί κατάλαβα. Τι; Κατάλαβα την επιρροή που έχει ο μπαμπάς στη ζωή ενός παιδιού και στην αυτοπεποίθηση ενός παιδιού. Κατάλαβα ότι όλα όσα κάνω και όλα όσα λέω στον γιο μου θα τα απορροφήσει, για καλό ή για κακό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πώς μερικοί μπαμπάδες δεν μποορύν να καταλάβουν…

Μπαμπάδες! Φωτίζεται το πρόσωπό σας όταν βλέπετε το παιδί σας το πρωί ή όταν γυρνάτε στο σπίτι από την δουλειά; Δεν καταλαβαίνετε ότι ολόκληρη η αίσθηση της αξίας ενός παιδιού μπορεί να περιστρέφεται γύρω από αυτό που βλέπουν στο πρόσωπό σας όταν τα κοιτάτε;

Μπαμπάδες! Ξυπνήστε! Αυτές οι πολύτιμες ψυχές που έχουν τεθεί υπό τη φροντίδα σας είναι μοναδικές και πολύ πολύ ευαίσθητες. Ό,τι λέτε ή δεν λέτε θα επηρεάσει την ικανότητά τους, την επιτυχία, την ευτυχία σε όλη τους τη ζωή. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα παιδιά σας θα κάνουν λάθη και μάλιστα πολλά; όπως και εσείς και αυτό είναι οκ!!!

Μπαμπάδες! Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να λέμε στα παιδιά μας ότι τα αγαπάμε. Διαρκώς. Ήρθε η ώρα να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι τα αγαπάμε. Διαρκώς. Ήρθε η ώρα να βρούμε τη χαρά σε είκοσι χιλιάδες καθημερινές ερωτήσεις που κάνουν και στην αδυναμία τους να κάνουν τα πράγματα τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε. Ήρθε η ώρα να βρούμε την χαρά στις ιδιορρυθμίες τους και τις περιέργειες τους.

Μπαμπάδες! Ξυπνήστε! Αυτές οι πολύτιμες ψυχές που έχουν τεθεί υπό τη φροντίδα σας είναι μοναδικές και πολύ πολύ ευαίσθητες. Ό,τι λέτε ή δεν λέτε θα επηρεάσει την ικανότητά τους, την επιτυχία, την ευτυχία σε όλη τους τη ζωή.”