Μπαμπάς βγάζει τις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες του μωρού του και «τρολάρει» τη μαμά που δουλεύει

Η μαμά βρίσκεται στη δουλειά, ο μπαμπάς στο σπίτι με το μωρό. Έχει επιλέξει μία ημέρα κάθε εβδομάδα και κάθεται με την ενός έτους κόρη του στο σπίτι και η σύζυγός του συχνά του ζητά να τραβά φωτογραφίες της μικρής και να της τη στέλνει, προκειμένου εκείνη να ξέρει, ότι το παιδί είναι καλά.

Κι αν ο μπαμπάς είναι μέγα «τρολ» σαν τον Κένι από το Βέλγιο, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να κάνει πλάκα στη σύζυγό του κάθε φορά και να τις στέλνει φωτογραφίες με την κόρη τους στις πιο «άκυρες» καταστάσεις και πόζες.

«Όταν βρισκόμαστε στο σπίτι με την κόρη μου και η σύντροφός μου δουλεύει, μού στέλνει όλη την ώρα μηνύματα, αν είναι καλά η μικρή και να τη στέλνω φωτογραφίες. Τότε αποφάσισα να της κάνω πλάκα. Πάντα φωτογραφίζω την κόρη μας σε διαφορετικές “επικίνδυνες πόζες”», λέει ο Κένι.

Στις φωτογραφίες η μικρή απεικονίζεται να βάζει σκούπα, να είναι ντυμένη αστροναύτης, με δραπανάκι στο χέρι να ανοίγει τρύπες, με φωτόσπαθο των Τζεντάι.

Μάλιστα, έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται @onadventurewithdad δηλαδή «σε περιπέτειες με τον μπαμπά» και ξεκαθαρίζει ότι οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα photoshop για να κάνει πλάκα στη γυναίκα του κι επ΄ουδενί δεν έχει σκοπό να βάλει το παιδί του να ποζάρει με καλάσνικοφ ή με τα δάχτυλα στην πρίζα.

«Η γυναίκα μου το βρήκε εξαιρετικό και γέλασε. Την πρώτη φορά, ωστόσο, αμφέβαλε αν ήταν αληθινές οι φωτογραφίες ή όχι. Συνήθως το κάνω αυτό με τις φωτογραφίες. Όμως αυτή τη φορά η πρόθεση ήταν να την κάνω να αμφιβάλλει λίγο…», σημειώνει ο Κένι.

Πηγή: Daily Mail

*Φωτογραφίες: onadventurewithdad/Instagram