Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή την ώρα που σχόλαγε – Γονείς προσοχή!

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης, μετά την καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή της έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου, όταν άνδρας που επέβαινε σε λευκό βαν έπιασε το παιδί από το μπουφάν.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου επιβεβαίωσε στο Infokids.gr, ότι το συμβάν έλαβε χώρα και συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι.

Το παιδί με το που το ένιωσε, άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του, όπου ειδοποίησε τους γονείς του και στη συνέχεια εκείνοι την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:

«Σήμερα στο σχόλασμα, έγινε απόπειρα αρπαγής μαθητή της ΣΤ τάξης, στην συμβολή των οδών Μάκρης και Ταταούλων. Άνδρας που επέβαινε σε λευκό βαν έπιασε τον μαθητή από το μπουφάν.

Το αγόρι ψύχραιμο αντέδρασε και έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του. Η οικογένεια έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομία για το συμβάν όπως και εμείς έχουμε ενημερώσει τη διεύθυνση του σχολείου.

Συνηστούμε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά που φεύγουν μόνα τους από το σχολείο!!! Να κινούνται με παρεούλες και από κεντρικούς δρόμους όταν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Ας είμαστε όλοι υποψιασμένοι!!»

Διαβάστε επίσης:

«Να προσέχεις εκεί πάνω»: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των συμμαθητών της 14χρονης Κέλλυς – Τι έδειξε η νεκροψία

Πάτρα: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό μωρό μόλις 6 ημερών

“Άλλο λέει ο μπαμπάς και άλλο η μαμά”: Έτσι θα διαχειριστείτε έξυπνα τη διαφωνία σας