Νέος Κόσμος: Με ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπούτσια και κεριά οι γείτονες αποχαιρετούν την 4χρονη Έφη που «έφυγε» άδικα

Η γειτονιά στο Νέο Κόσμο πενθεί για τη 4χρονη Έφη, που έφυγε, τόσο βίαια, τόσο τραγικά από τη ζωή.  Στο σημείο όπου έπεσαν παιδί και μητέρα, κάτοικοι της γειτονιάς, άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια, άφησαν σήμερα ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια, λίγα κεριά και λίγα λουλούδια. Στη μνήμη της μικρούλας Έφης που μάταια φώναζε και ζητούσε σπαρακτικά το μπαμπά της.

«Γιατί μου το έκανες αυτό, γιατί..» Συγκλονισμένος ο πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του

Τραγική φιγούρα είναι ο 40χρονος σύζυγος της 42χρονης και μπαμπάς της 4χρονης, ο οποίος την στιγμή της τραγωδίας προσπαθούσε να μπει στο σπίτι αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr ο σύζυγος στην προσπάθεια του να μπει μέσα στο σπίτι του, αφού είδε ότι υπήρχε ο σύρτης ασφαλείας, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και πήδηξε στο μπαλκόνι, όμως ήταν αργά καθώς η γυναίκα του είχε πάρει την απόφαση της, ρίχνοντας το μικρό τους κοριτσάκι από τα 15μέτρα πηδώντας στη συνέχεια και η ίδια από το ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε απελπισμένος «γιατί μου το έκανες αυτό, γιατί μου το έκανες». Μαζί με τους αστυνομικούς ανέβηκαν στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν μπορούσαν να μπουν, καθώς η μητέρα είχε βάλει το σύρτη από μέσα.