Νεότερη εξέλιξη – Βόλος: Χάθηκε στο όρος Όρθυς 16χρονη

Αργά χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου σήμανε συναγερμός, καθώς οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι χάθηκε 16χρονη.

Στο όρος Όθρυς έχει χαθεί και αναζητείται μία 16χρονη, η οποία είχε μεταβεί με τον πατέρα της, από το χωριό τους, την Ανάβρα, για να κάνουν κτηνοτροφικές εργασίες στο κοπάδι προβάτων της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας έπρεπε να απομακρυνθεί για λίγο από το σημείο που είχαν φθάσει μαζί με την κόρη του και της ζήτησε να παραμείνει στο αγροτικό αυτοκίνητό τους μέχρι να επιστρέψει.

Όταν όμως γύρισε στο σημείο που είχε αφήσει την κόρη του, δεν τη βρήκε και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Από τη στιγμή εκείνη αναζητείται η 16χρονη από δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν από τον Αλμυρό, αλλά και από άνδρες της ΕΜΑΚ Θεσσαλίας και πολλούς συγχωριανούς της, ενώ σε ετοιμότητα είναι και άνδρες της Λέσχης Καταδρομών Βόλου για να μεταβούν στην περιοχή.

Νεότερη ενημέρωση – Εντοπίστηκε η 16χρονη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 16χρονου κοριτσιού στη Μαγνησία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες, όταν η ίδια είχε πάει με τον βοσκό πατέρα της στην Ανάβρα, στον Αλμυρό, για να μαζέψουν τα ζώα τους.

Το κορίτσι είναι καλά στη υγεία του και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε ποιμνιοστάσιο στη Σκοπιά Φαρσάλων, σε γειτονικό νομό. Την 16χρονη βρήκε ο βοσκός που πήγε στη μονάδα του για να φροντίσει τα ζώα του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” η δημοσιογράφος Αναστασία Φύσσα από τον Βόλο.

Αμέσως ο βοσκός ενημέρωσε τις Αρχές και εκείνες τους γονείς του κοριτσιού που το αναζητούσε με αγωνία από χθες το απόγευμα, όταν και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με την δήλωση που έκανε ο πατέρας του κοριτσιού στην Αστυνομία, είχαν πάει στην περιοχή για να μαζέψει τα ζώα του. Είπε στην κόρη του να καθίσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο αλλά όταν επέστρεψε δεν την βρήκε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ανήλικη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.