17 μαθητές από όλη την Ελλάδα έστειλαν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μήνυμα στο υγειονομικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού»

17 μαθητές από σχολεία όλης της Ελλάδας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ομάδα «CovidBand-Aid» για να πουν το δικό τους “ευχαριστώ” στο υγειονομικό προσωπικό, τους σύγχρονους «ήρωες», που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία. Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι υγειονομικοί φορείς της χώρας με τον Covid-19 είναι δύσκολη και επίπονη, και η συνεισφορά κάθε ιατρού και νοσηλευτή ανεκτίμητη.

Ηχογράφησαν και αφιέρωσαν το τραγούδι «Do They Know It’s Christmas»

Τα παιδιά εν μέσω καραντίνας ηχογράφησαν με το smartphone τους την δική τους εκτέλεση του δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού  «Do They Know It’s Christmas». Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία τους είναι αφιερωμένη, κυρίως σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», αλλά και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδος.

Το τραγούδι – “ευχαριστώ” των μαθητών στο υγειονομικό προσωπικό

Εκτός από την αφιέρωση του τραγουδιού, στόχος των μαθητών είναι επίσης, να συνεισφέρουν στην κάλυψη κάποιων αναγκών της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός». Αυτό θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη και συνεργασία της ΜΚΟ «Δεσμός». Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος που έχει σαν στόχο να συνδέει εκείνους που μπορούν να προσφέρουν με όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ας στηρίξουμε την προσπάθεια κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμός»

Η συνεισφορά του κοινού θα μπορεί να πραγματοποιηθεί πατώντας το link που θα βρίσκεται στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube. Το βίντεο είναι ενεργό από τις 25/12/2020 και ώρα 08:05.

Όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους οι δημιουργοί του βίντεο «διανύουμε μια μοναδική χρονιά με ατέρμονες δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι καλούμαστε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Παρόλα αυτά, είναι φανερό ότι η αγάπη, η ελπίδα και η αλληλεγγύη νικούν τα πάντα».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Θεοφιλόπουλο, τηλ.6987978745 και email: george.theophilopoulos@gmail.com ή/και με την Αμαλία Διαμαντοπούλου, email: amaliadiamantopoulos@gmail.com