Αρχική Προτάσεις Αγοράς Nestlé: O συναρπαστικός κόσμος των δεινοσαύρων ζωντανεύει μέσα από τα παιδικά δημητριακά ολικής άλεσης

Nestlé: O συναρπαστικός κόσμος των δεινοσαύρων ζωντανεύει μέσα από τα παιδικά δημητριακά ολικής άλεσης

Μυήστε τα παιδιά σας στον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων, ζωντανεύοντας στο τραπέζι του πρωϊνού σας τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε». Σύμμαχός σας τρία συλλεκτικά κουτάλια δεινοσαύρων, αλλά και μια μοναδική «δεινοσαυροκατασκευή», εμπνευσμένη από τους ήρωες της νέας ταινίας που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Αναζητήστε τα κουτάλια δεινοσαύρων μέσα στις ειδικές συσκευασίες των αγαπημένων NESQUIK®, NESQUIK® DUO, ΝESQUIK® EXTRA CHOCO WAVES και HONEY CHEERIOS®, συλλέξτε και τα τρία διαφορετικά σχέδια και χρώματα, ένα σε κάθε πακέτο, και ζήστε την πιο συναρπαστική εμπειρία πρωινού μαζί με τα παιδιά σας!

Διασκεδάστε μαθαίνοντας οικογενειακώς για τη ζωή των συγκλονιστικών αυτών πλασμάτων, παίζοντας με τις πληροφορίες που βρίσκονται πάνω στα πακέτα.

Παράλληλα, η συσκευασία των παιδικών δημητριακών COOKIE CRISP® «ντύνεται» με τον επιβλητικό Τυραννόσαυρο REX και σας καλεί να ζήσετε το υπερθέαμα της νέας ταινίας μαζί με τους μικρούς σας ήρωες! Κόψτε προσεκτικά το σχήμα που θα βρείτε στο πακέτο, σχηματίστε το κεφάλι του T. Rex και συστήστε στα παιδιά σας την προϊστορική ύπαρξη που συναρπάζει!

Φέτος υποδεχόμαστε την νέα σχολική χρονιά ανοίγοντας την πόρτα στον φανταστικό κόσμο των δεινοσαύρων και φέρνουμε την περιπέτεια στο τραπέζι σας! Γιατί το πρωϊνό με παιδικά δημητριακά της Nestlé δεν είναι μόνο απολαυστικό, αλλά και απίστευτα δημιουργικό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter