Αρχική Προτάσεις Αγοράς “Ντύστε” το δωμάτιό τους με τις δικές τους αφίσες

“Ντύστε” το δωμάτιό τους με τις δικές τους αφίσες

Τα παιδιά θεωρούν την «ιδιοκτησία» τους, δηλαδή το δωμάτιό τους κάτι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό θέλουν να έχουν λόγο σε ό,τι αφορά τη διακόσμησή του. Για να νιώθουν λοιπόν ότι ο χώρος είναι «δικός τους» μπορείτε να βάλετε στον τοίχο μία μεγεθυμένη φωτογραφία του παιδιού ή αν τα δύο παιδιά μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, μπορείτε να βάλετε την φωτογραφία του καθενός ορίζοντας έτσι «την πλευρά τους». Μπορείτε επίσης να τους πείτε να επιλέξουν την αγαπημένη τους αφίσα και έπειτα να πάτε μαζί σε ένα από τα καταστήματα ψηφιακής εκτύπωσης, όπου θα μεταμορφώσουν την αφίσα σε… ταπετσαρία, αφήνοντας το νεαρό ή τη νεαρά σας να αποφασίσουν για τις διαστάσεις.
Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα των αυτοκόλλητων σχεδίων, που θα ντύσουν ένα μέρος ή και όλο τον τοίχο ενός δωματίου, επιλέγοντας από τη συλλογή του καταστήματος ή προτείνοντας κάποιο δικό σας σχέδιο.
Όπως κι αν έχει οι δυνατότητες είναι πολλές και εσείς δεν έχετε παρά να τις εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε μαζί με τα παιδιά το δωμάτιο των ονείρων τους, εκείνο που θα τους προσφέρει θαλπωρή και ασφάλεια.

Wοnderwall: 210.5713963 -6944.912281 - 6937.198806- ΑΚΤΙΟΥ 6, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
www.wonderwall.gr
Print Center: Θεμιστοκλέους 23-25, Αθήνα, τηλ. 210 3816055, www.printcenter.com.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.