Ο 3χρονος Γιώργος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο Γιώργος είναι ένα αγόρι, μόλις τριών ετών, και παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας. Τους πρώτους μήνες της ζωής του παρουσίασε μια, όχι τόσο σπάνια πλέον, αλλά αρκετά δύσκολα ανιχνεύσιμη στον προγεννητικό έλεγχο, πάθηση.

Η οικογένειά του είχε τα χαρακτηριστικά μιας μέσης ελληνικής οικογένειας που όμως  μπροστά στο πρόβλημα του Γιώργου κατέρρευσε. Η μητέρα δεν μπορεί πλέον να εργαστεί και ο πατέρας δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί πλήρως στα αυξημένα κόστη.

Η κατάσταση της υγείας του 3χρονου Γιώργου

Ο Γιώργος δεν μπορεί να σταθεί όρθιος χωρίς περπατούρα, δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ οι διακομιδές από και προς τα νοσοκομεία της Αθήνας για εξειδικευμένες θεραπείες είναι απαραίτητες σε εβδομαδιαία βάση.

Η έκκληση του Χαμόγελου του Παιδιού

“Θα μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Γιώργου, ώστε να προσομοιάσει με αυτή των παιδιών της ηλικίας του; 

Θα μας βοηθήσετε να του εξασφαλίσουμε, μεταξύ άλλων, μια γεννήτρια, ένα αμαξίδιο και μια εξειδικευμένη περπατούρα;

Μόνο με την υποστήριξή σας οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορούν πραγματικά να βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο και την οικογένειά του, στον αγώνα που δίνουν καθημερινά απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας και την απαιτητική καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου μπορείτε και εσείς να συμβάλετε στην προσπάθεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να στηρίξει τον μικρό Γιώργο, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/iatrikos-eksoplismos-gia-ton-giorgo/

Διαβάστε επίσης:

2 οικογένειες με 3 παιδιά έχασαν το σπίτι τους στην φωτιά της Ανθούσας – Ζητούν ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη

ΕΟΔΥ: Δυο νέα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά – Ένα παιδάκι 2 ετών και ένα 13

“Tα καταφέρνεις”: Oι μαμάδες με νεογέννητα έχουν μια απαλή δύναμη, ένα δυνατό ανάστημα, μια ντροπαλή αυτοπεποίθηση