«Ο ερχομός ενός παιδιού γεννά πολλά ερωτήματα»

Η γέννηση ενός μωρού είναι μια μοναδική στιγμή απέραντης ευτυχίας, χαράς και συναισθηματικής ολοκλήρωσης για τη μητέρα, αλλά και για όλη την οικογένεια, ακόμη και αν είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά που τη βιώνει.  Η καθημερινότητα είναι λογικό και αναμενόμενο να είναι γεμάτη ερωτήματα, καθώς όλοι οι γονείς έχουν αγωνία να κάνουν το καλύτερο και το πιο σωστό για το παιδί τους. Η ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια τόσο το νέο μέλος όσο και οι ίδιοι και κυρίως να πετύχουν στον πιο σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο της ζωή τους.

Για τις απαντήσεις που χρειάζονται, οι γονείς μπορούν να στηρίζονται πάνω στη Mustela®

Ένας σημαντικός αριθμός αυτών των ερωτημάτων, αφορά την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του μωρού και του παιδιού. Το βρεφικό δέρμα, εξάλλου, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο εύθραυστο και ευαίσθητο. Απαιτεί επομένως ιδιαίτερη φροντίδα και ενυδάτωση, ώστε να μπορεί να αποφύγει ερεθισμούς και να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του.

Η Mustela®, με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της για το βρεφικό και παιδικό δέρμα, είναι δίπλα στους γονείς, καθώς μπορούν να στηρίζονται πάνω της για τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Τα προϊόντα Mustela® είναι κατάλληλα από την πρώτη ημέρα της γέννησης, έχουν 96% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο και το βασικό ενεργό φυσικό συστατικό, το πατενταρισμένο avocado Perseose®, το οποίο ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό.