Ο γιος του Τσίπρα πέρασε στις εξετάσεις για τα Πρότυπα – Τι ζήτησε ως δώρο και πού θα το γιορτάσουν οικογενειακώς

Ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στη Λισσαβώνα θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους, Φοίβο Παύλο και Ανδρέα Ερνέστο.  Η οικογένεια Τσίπρα θα μείνει στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας έως την Τετάρτη.

Διακοπές στη Λισσαβώνα, το δώρο που ζήτησε ο Φοίβος

Σύμφωνα με το newsit.gr τo ταξίδι στη Λισσαβώνα είναι ένα δώρο στον Φοίβο, με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα να κρατούν την υπόσχεσή τους πως αν πάει καλά στην εξετάσεις για την είσοδό του σε Πρότυπο Γυμνάσιο θα μπορούσε να ζητήσει ένα δώρο.

Ο μικρός Φοίβος, ο οποίος αρίστευσε στις εξετάσεις, ζήτησε το ταξίδι στη Λισσαβώνα και οι γονείς του δεν του χάλασαν το χατίρι.

Έτσι όλη η οικογένεια θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Λισσαβώνα για να θαυμάσουν τα αξιοθέατα ενώ το υπόλοιπο των διακοπών θα το περάσουν στην Αθήνα ή στα Λεγραινά, όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης νοικιάζει εξοχικό.

Αρίστευσε στις εξετάσεις για τα Πρότυπα

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Infokids.gr ο Φοίβος αρίστευσε στις εξετάσεις και ο μπαμπάς Αλέξης είναι ιδιαιτέρως περήφανος για την επιτυχία του πρωτότοκου γιου του.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Πετρουλάκη και οι 4 κόρες της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο

“Όσο κι αν μου λείπει η κόρη μου στην κατασκήνωση, είμαι περήφανη που τα καταφέρνει τόσο καλά μόνη της, που αυτονομείται”

Γονείς, μην γυρνάτε την πλάτη στα παιδιά και πηγαίνετε μόνοι σας διακοπές…..Χορτάστε τα όσο είναι ακόμη μικρά…..

Βάσεις 2022: Η Ροδίτισσα Κων/να Γιαντσίδη μπήκε πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλονίκης!