Ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα: Τι προβλέπουν Αρνιακός και Αρναούτογλου

Ξεκινούν από σήμερα οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που έχουν προβλεφθεί για τις ημέρες του Πάσχα, οι οποίες, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, θα κυμανθούν σε επίπεδα πολύ υψηλότερα του κανονικού.

Μιλώντας νωρίτερα το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ο μετεωρολόγος κ. Τάσος Αρνιακός είπε, ότι σήμερα, Μ. Τρίτη, στα βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν κι ίσως δώσουν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα νότια 23 με 25 βαθμούς.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, η θερμοκρασία θα «σκαρφαλώσει» στους 27 βαθμούς και, όπως φαίνεται, θα παρουσιάζει σταδιακή αύξηση μέχρι και το Μ. Σάββατο που αναμένεται να φτάσει τους 29 βαθμούς.

Την δε Κυριακή του Πάσχα αναμένονται αραιές νεφώσεις και καλοκαιρία με σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς, ενώ στα νότια ενδέχεται να ξεπεράσει και τους 35 βαθμούς.

Αντίστοιχες και οι προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook πίνακα με την αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙΑ!
Στον…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Κυριακή, 25 Απριλίου 2021