Ο κόσμος βοήθησε έμπρακτα τον 10χρονο Ανδρέα που ετοιμάζεται για την θεραπεία στην Ιταλία

Αισιόδοξα τα νέα από την Πάτρα όπου πριν μερικές μέρες είχαμε κοινοποιήσει την έκκληση της οικογένειας του 10χρονου Ανδρέα που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο για κακοήθη όγκο και εξαντλητικές χημειοθεραπείες και ετοιμαζόταν να μεταβεί σε Παιδο-Ογκολογικό κέντρο στην Ιταλία για να υποβληθεί σε συνεδρίες Ακτινοθεραπείας με πρωτόνια, μια μέθοδο που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά στο αίτημα της οικογένειας και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε για την θεραπεία του 10χρονου. Σήμερα εκ μέρους της οικογένειας ανακοινώθηκε ότι ο στόχος του ποσού καλύφθηκε και ο 10χρονος την Πέμπτη “πετάει” για το Τρέντο της Ιταλίας για να υποβληθεί στην θεραπεία.

Το “ευχαριστώ” εκ μέρους της οικογένειας

Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του. Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό. Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύουμε για το Trento της Ιταλίας.

Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο. Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα.

Το post της οικογένειας