Ο κύβος ερρίφθη – Θα γίνει τελικά το Καρναβάλι της Πάτρας;

Ο κύβος ερρίφθη - Θα γίνει τελικά το Καρναβάλι της Πάτρας;

Για τρίτη χρονιά η πόλη της Πάτρας θα γιορτάσει το καρναβάλι χωρίς παρελάσεις, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος της πόλης Κ. Πελετίδης. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που αναβάλλεται το καρναβάλι της Πάτρας.

Οι ανακοινώσεις του Δημάρχου

” Η πανδημία μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε το Καρναβάλι όπως το θέλαμε. Οι εκδηλώσεις θα είναι πάλι διαφορετικές. Δεν θα γίνουν δηλαδή οι παρελάσεις” είπε χαρακτηριστικά. Kαι πρόσθεσε:

“Με την επιστολή μας μας απάντησαν από την κυβέρνηση όχι με απόλυτο τρόπο, αλλά ουσιαστικά μας έδωσαν την κατεύθυνση” και όπως εκτίμησε “η ζυγαριά γέρνει στο ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις”.

Ο κ. Πελετίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε επίσης πως τη Δευτέρα θα σταλεί στην κυβέρνηση ένας πλήρης κατάλογος με  εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί ώστε να λάβουν απαντήσεις για το αν μπορεί ο Δήμος να τις υλοποιήσει. Ως παράδειγμα έφερε τον Χορό του Δημάρχου.

Επίσης απόψε ανάβει ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού Καρναβαλιού πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης:

«Τα 3 κορίτσια κατέρρευσαν μέσα σε λίγα λεπτά και πέθαναν χωρίς να υπάρχει το αίτιο του θανάτου» – Ζητήθηκε εκταφή της Τζωρτζίνας

8 εγκλήματα με ανατριχιαστική ανατροπή που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Το τέλος των παιδότοπων: Γιατί το κράτος γυρνά την πλάτη στην διασκέδαση των παιδιών;