Ο μικρούλης Παναγιώτης Ραφαήλ στέλνει το δικό μήνυμα για το “Μένουμε Σπίτι” λόγω κορονοϊού

Η οικογένεια του μικρούλη Παναγιώτη Ραφαήλ μάς στέλνει μέσω Facebook ένα μήνυμα που πρέπει να το διαβάσουμε όλοι μας για το πόσο σημαντικό είναι να σεβαστούμε και να ακολουθήσουμε την οδηγία “Μένουμε Σπίτι” για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες – στις οποίες ανήκει και ο Παναγιώτης Ραφαήλ- που είναι ευάλωτες στον κορονοϊό.

Το μήνυμα του Παναγιώτη Ραφαήλ

Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεία που θα με κάνει δυνατό. Σ’ αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε καθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακόμα μια φορά. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Ειναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Ειναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιου. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας.

Το post της οικογένειας

Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας ειμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα…

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Sonntag, 15. März 2020