Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που υιοθέτησε η Μαντόνα δηλώνει άγνοια για την υιοθεσία

Ο 40χρονος αγρότης Adam Mwale από το Μαλάουι φάνηκε έκπληκτος για την υιοθεσία και υποστήριξε ότι παραπλανήθηκε στο δικαστήριο, καθώς νόμιζε ότι η Μαντόνα δεν πήρε μαζί της μόνιμα τις κόρες του στη Νέα Υόρκη.

«Μου λέτε ότι η υιοθεσία είναι μόνιμη. Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια, δεν θέλω να είναι αλήθεια. Είμαι ο πατέρας τους και θα είμαι πάντα ο πατέρας τους», δήλωσε στη Daily Mail ο πατέρας των κοριτσιών, που το 2012 όταν η σύζυγός του πέθανε την ώρα του τοκετού, αμέσως μετά τη γέννηση τα παρέδωσε στο ορφανοτροφείο «Σπίτι της Ελπίδας».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι έμαθε τον περασμένο Μάιο για πρώτη φορά ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τις κόρες του, όταν είχε επισκεφθεί το ορφανοτροφείο: «Ο διευθυντής του ορφανοτροφείου μου είπε ότι αυτή θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τα μικρά μου κορίτσια και για τον αδελφό και τις αδελφές τους. Μου είπαν να συμφωνήσω σε όλα στο δικαστήριο. Δεν πίστεψα ότι δεν θα ξαναδώ τα κορίτσια μου».

Η Μαντόνα υιοθέτησε τα δύο κοριτσάκια από το Μαλάουι στις 8 Φεβρουαρίου και με ιδιωτικό τζετ τα μετέφερε στο πολυτελές της διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.