Οι Λειψοί «καταργούν» τις ξαπλώστρες και «πρωταγωνιστούν» στο νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα

Στα νέα δεδομένα της εποχής προσαρμόζεται το επίκαιρο και πρωτότυπο κάλεσμα του Δήμου Λειψών για το καλοκαίρι του 2022.

Ο Δήμος μαζί με τους επαγγελματίες επιμένουν σε έναν αυθεντικό τρόπο διακοπών με οικολογική συνείδηση χωρίς περιττές πολυτέλειες και λένε «όχι» στις ξαπλώστρες σε παραλίες, ενώ μέσα από όμορφα βίντεο παροτρύνουν τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις ανέσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση.

Όχι» στις ξαπλώστρες στις παραλίες

Στο ίδιο πνεύμα, οι Λειψοί είναι ιδανικοί για εξερεύνηση χωρίς αυτοκίνητο αλλά και για διακοπές σε «ιδιωτικά» νησάκια με φυσικές «πισίνες», αντί για πολυτελή resorts. Μάλιστα μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού και πανδημίας, ο Δήμος καλεί τους «διαβασμένους» ταξιδιώτες του προορισμού να αφήσουν στην άκρη για λίγο την τεχνολογία και να ζήσουν το νησί της Καλυψούς, παρέα με ένα βιβλίο.

Οι Λειψοί πρωταγωνιστούν στο νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα

Συμβολικά μάλιστα, οι Λειψοί «πρωταγωνιστούν» και αναδεικνύονται στο νέο συναρπαστικό κατασκοπικό μυθιστόρημα «Δούρειος Ίππος» του συγγραφέα, ηθοποιού και λάτρη του νησιού, Κώστα Κρομμύδα που κυκλοφόρησε πρόσφατα!

«Στους Λειψούς εφαρμόζουμε μια τακτική πρωτοποριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφαιρούμε τα περιττά και κρατάμε την ουσία. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την αντικατάσταση των πλαστικών, την ʺκατάργησηʺ της ξαπλώστρας αλλά και την αποφυγή χρήσης του αυτοκίνητου λόγω των μικρών μας αποστάσεων. Στους Λειψούς, αισθάνεσαι… πλήρης, όπως λέει και το κάλεσμα μας εφέτος», δηλώνει ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

Ας πάρουμε μια γεύση από τους μαγευτικούς Λειψούς

Σημειώνεται πως η πρόταση του Δήμου για πραγματικές διακοπές, διανθίζεται με τα ανάλογα θεματικά πρωτότυπα βίντεο που επιμελήθηκε εθελοντικά ο γνωστός σκηνοθέτης εκατοντάδων βιντεοκλίπ της Ελληνικής δισκογραφίας, Γιώργος Γκάβαλος.

Διαβάστε επίσης:

Επισκεφθείτε το Μουσείο Ζωολογίας με ελεύθερη είσοδο την Τετάρτη 18 Μαΐου!

Πλεύρης: “Η μάσκα θα παραμείνει σε κάποιους εσωτερικούς χώρους – Τι θα γίνει με τα σχολεία”

Aποκάλυψη: Το νέο εύρημα που θα δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη στην πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας το 2021

Γαλάζιες Σημαίες 2022: Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες στην Αττική