Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Οι Μπουρμπουλήθρες υπόσχονται να ενθουσιάσουν τα παιδιά στην βάφτιση και το παιδικό πάρτι!

Οι Μπουρμπουλήθρες υπόσχονται να ενθουσιάσουν τα παιδιά στην βάφτιση και το παιδικό πάρτι!

Οι Μπουρμπουλήθρες, με εμπειρία 33 χρόνων στη διοργάνωση παιδικών πάρτι και βαφτίσεων, αποτελούν την ιδανική επιλογή για την ψυχαγωγία των παιδιών.  Η ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους ανθρώπους με όρεξη, χαμόγελο και κυρίως αγάπη για τα παιδιά, που επιθυμούν να δημιουργήσουν το πιο όμορφο ψυχαγωγικό κλίμα, για να μείνει αξέχαστη η εκδήλωση του μικρού σας!

Πρωτότυπες ιδέες για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών

Οι εμψυχωτές, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, μεταμορφώνονται σε οποιονδήποτε παιδικό ήρωα μπορείτε να φανταστείτε (Μίκυ, Μίνι, Μπάτμαν, Frozen, Star wars , Πριγκίπισσα κ.α.) και πραγματοποιούν μία σειρά από φανταστικά παιχνίδια όπως κυνήγι πειρατικού θησαυρού, αθλητικά παιχνίδια "Survivor ", κατασκηνωτικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιού, κουκλοθέατρο , facepainting, μπαλονοκατασκευές και πολλά εργαστήρια κατασκευών!

Για μια αξέχαστη βάφτιση

Εμπιστευτείτε τις Μπουρμπουλήθρες για την διασκέδαση των λιλιπούτειων προσκεκλημένων της βάπτισης του παιδιού σας! Εκτός από τα παιχνίδια δραστηριοτήτων, τη δυνατότητα συμμετοχής μασκότ αγαπημένου παιδικού ήρωα, τη δημιουργία mini παιδότοπου, την ενοικίαση μεγάλου φουσκωτού κάστρου και το Photobooth για να βγάζουν αστείες φωτογραφίες μικροί και μεγάλοι, μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους και να βρείτε από κοινού νέες ιδέες απασχόλησης των παιδιών για τον χώρο της δεξίωσης αλλά και για έξω από την εκκλησία.

Μπουρμπουλήθρες

Βλαχοθανάση 23Α, Νέος Κόσμος,

210 9756650 - 697 1900 239


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.