Οι νέες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν, που θα συζητηθούν

Οι νέες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν, που θα συζητηθούν

Ο καθ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν με σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης και έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα διαρρέονται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση και την είχε ανακαλύψει η σύζυγός του.

Η παράλληλη σχέση

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει παράλληλη σχέση, με την Καρολάιν να υποπτευόταν αυτήν την εξωσυζυγική σχέση. Συγκεκριμένα όπως είχε μεταδώσει ο ΑΝΤ1 η άτυχη Καρολάιν είχε πει τον Ιανουάριο του 2021 στην σύμβουλο ψυχικής υγείας την οποία και έβλεπε μαζί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σε μια συνεδρία που κατάφεραν να μείνουν μόνες για μικρό χρονικό διάστημα πως υποπτευόταν πως έχει παράλληλη σχέση καθώς απουσίαζε από το σπίτι τις Κυριακές χωρίς να έχει βάρδια στη δουλειά του.

Η Καρολάιν είχε πει δε στην σύμβουλό της πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε έναν μεγάλο έρωτα από το εργασιακό του περιβάλλον και πως το 2016 όταν γνώρισε την Καρολάιν είχε χωρίσει από αυτήν. Είχε πει επίσης πως η ίδια σκέφτεται να πάρει το παιδί της και να φύγει.

Εξώδικο σε εκδοτικό οίκο έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αρχικά, ο συζυγοκτόνος αναφέρθηκε στο εξώδικο που απέστειλε στις εκδόσεις Παπαζήσης απαιτώντας να αποσυρθεί η  φωτογραφία του που υπάρχει στο εξώφυλλο του βιβλίου «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» του καθηγητή Θανάση Διαμαντόπουλου. Στο εξώφυλλο βρίσκεται από τη μία ο «Δράκος του Σέιχ Σου», Αριστείδης Παγκρατίδης, που είχε εκτελεστεί και από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Μάλιστα, όπως ανέφερε προέβη στην εν λόγω κίνηση για να μην επηρεάζεται η οικογένειά του.

Αναλυτικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στο “Πρωινό”

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης.

Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.

Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Διαβάστε επίσης:

Ποινή φυλάκισης σε καθηγητή Αγγλικών που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονο μαθητή

Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως στις φήμες για προσεχές κλείσιμο των σχολείων

Αλμυρά πιτάκια με λιαστή ντομάτα και φέτα