Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως στις φήμες για προσεχές κλείσιμο των σχολείων

H Nίκη Κεραμέως αποκλειστικά στο Infokids.gr για το αναβαθμισμένο σχολείο που θα δουν οι μαθητές τον Σεπτέμβρη

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χώρο της εκπαίδευσης με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία  που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι  «Το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται ένα σενάριο-βόμβα για κλείσιμο των σχολείων στις 15 Νοεμβρίου προκειμένου να ανακοπεί το μεγάλο κύμα διασποράς του κορωνοϊού στα παιδιά».

Πηγές του Υπουργείου Παιδείας από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να διαψεύσουν τα σενάρια καθολικού κλεισίματος των σχολείων, τονίζοντας ότι  μια τέτοια πράξη θα αποτελούσε “τιμωρία” των εμβολιασμένων για τις επιλογές των ανεμβολίαστων. Μέχρι νεοτέρας, η δια ζώσης διδασκαλία θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σενάρια περί του αντιθέτου.

Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει το κλείσιμο των σχολείων

Η Νίκη Κεραμέως διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία περί κλεισίματος των σχολείων ξεκαθαρίζοντας ότι “Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

Διαβάστε επίσης:

“Χώρες με εντατικό πρόγραμμα εμβολιασμού σε μικρές ηλικίες, ξεπερνούν σταδιακά την πανδημία”

«Το δέντρο που μιλούσε»: Ένα τρυφερό παραμύθι που θα αγγίξει τις καρδιές των παιδιών

Ποινή φυλάκισης σε καθηγητή Αγγλικών που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονο μαθητή