«Όποιος πει σε μονογονέα ότι η ζωή είναι περιορισμένη, πείτε του να κάνει στην άκρη»

«Όποιος πει σε μονογονέα ότι η ζωή είναι περιορισμένη, πείτε του να κάνει στην άκρη»

Ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης προς όλες τις μονογονεϊκές οικογένειες έστειλε η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, σε ανάρτησή της για τις καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της, Κοραλία.

Στη νέα ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε μία πολύχρωμη καντίνα, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την εμπειρία των δικών της καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και διαψεύδοντας κάποια στερεότυπα για τη ζωή του μονογονέα.

Ολόκληρη η ανάρτησή της

«Ένα μήνα στην γύρα με τη μικρή. ένα μήνα το σπίτι μας η γη κ τα δέντρα κι άνθρωποι που συναντήσαμε κ μας άνοιξαν την καρδιά κ το σπίτι τους.  Στα ευλογημένα χώματα της Κρήτης και της Γαύδου γίναμε ένα με τον τόπο, τον μοιραστήκαμε, τον γιορτάσαμε, τον πονέσαμε. Οι βαλίτζες άδειασαν κ τα ρούχα πλύθηκαν, κ τα μάτια είναι ακόμα χορτάτα απ τις ομορφιές της γης κ των ανθρώπων.

Μια μια οι εικόνες κ τα απέραντα ευχαριστώ.. στον κέδρο που μας φιλοξένησε, στις παραλίες που πλαγιάσαμε, στην θάλασσα που μας αγκάλιασε, στα λιμάνια που πατήσαμε, στους καπετάνιους που συναντήσαμε, στα κύματα που μετρήσαμε..στα κοχύλια που χαζέψαμε, στο αεράκι που μας χάιδεψε, στην φροντίδα κ την παρέα των ανθρώπων μας , στις ρακιές του Νικόλα απ την Χελώνα Γαύδος – Xelona Gavdos κ στην αγκαλιά του που φιλοξένησε το τραγούδι μας με τον Νίκος Στρατάκης , στον Γιώργη τον Σφακιανο για την έννοια του κ τις βόλτες του Gavdos Boat Cruises, στον ψαρά της καρδιάς μου που δεν μας έλειψε ποτέ το φρέσκο μπαρμπουνάκι του κοραλιού Giorgos Matheakis στον αγαπημένο μου φίλο Μάνος Βυνιχάκης που με τάισε κ με πότισε άφθονη φιλοξενία, στην υπέροχη παρέα της παραλίας με τα θηριάκια μας, στην μάγισσα Χαρούλα Λατζουράκη με την αδιανόητα ζεστή καρδιά της κ το τετραπέρατο βλέμμα κ σ όλη την οικογένεια που αγκάλιασε την δική μου, στην τρελή Χανιώτισσα μου Terry Maniadaki κ την μαμά Μαρία που είναι μια αγκαλιά λουλούδια, στον Στεφανο απ το GetUp StandUp Chania που μας έκανε κωπηλάτες κ ωραίους σε όλα μας, στον ήλιο του νότου, στον Λιβα της ερήμου, κ σ ότι έφαγα κ άγγιξα. Τεράστια ευγνωμοσύνη!

Τα καράβια φτιάχτηκαν για ταξίδια κ οι ψυχές μας για ν ανταμώσουν άλλες ψυχές! Όσο βαστάν τα πόδια μας, θα βγαίνουμε στ ανοιχτά!

Υγ: όποιος πει σε μονογονέα ότι η ζωή είναι περιορισμένη πείτε του να κάνει στην άκρη γιατί σας κρύβει τη θέα..»

Διαβάστε επίσης:

Ελπίδα για τους ασθενείς θαλασσαιμία: Εγκρίθηκε η πρώτη γονιδιακή θεραπεία

Κέικ στο τηγάνι με ένα αυγό: Η πανεύκολη συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ άτομα με προβλήματα όρασης