Ορφέας Αυγουστίδης: “Ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων”

Με χαρά και συγκίνηση μίλησε χθες για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού ο Ορφέας Αυγουστίδης, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε και σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μιλά τόσο για τον γιο όσο και για την σύντροφό του, Γεωργία.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Στην Φωλιά των Κουκου”, ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς – Η πρώτη φωτό του μωρού

Ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ορφέας Αυγουστίδης γράφει:

“Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη”