Αρχική Deco Deco: Όχι άλλο Μινιμαλισμός! “Healthy Clutter” είναι το νέο τρεντ!

Deco: Όχι άλλο Μινιμαλισμός! “Healthy Clutter” είναι το νέο τρεντ!

Το “Healthy Clutter” είναι η νέα τάση στη διακόσμηση και ήρθε για να μείνει!

Υπάρχει κάτι φρέσκο και συναρπαστικό στο να αναμίξετε στη διακόσμηση διαφορετικά στυλ και χρώματα, ενέργειες και προτάσεις και πολυεπίπεδες υφές!

Μοιάζει ακατάστατο, αλλά δεν είναι. “Healthy Clutter” είναι η τελευταία τάση που πιστεύει ότι τα υπάρχοντά σας θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους, τίποτα δεν είναι περιττό και τίποτα  δεν πετιέται. Αναδείξετε τις συλλογές σας, τα χόμπυ και τις φωτογραφίες που τραβάτε με το κινητό σας, γιατί αυτό θα τονώσει τη ζωντάνια, τη διάθεση και τη δημιουργικότητά σας!

Εκθέσετε τα έργα, τα χόμπι σας, σαν να βρίσκεστε σε γκαλερί!

Υπέροχα μαξιλάρια, σαν να γυρίσατε μόλις από μέρη εξωτικά, υφάσματα και κομμάτια που μοιάζουν σαν να έχουν συλλεχθεί από μέρη μακρινά!

Ακόμα κι αν δεν κάνετε συλλογή από μπαλόνια, το τραπέζι αυτό μπορεί να αναδείξει όλες τις συλλογές σας!

Από τη στιγμή που περνάτε πολύ χρόνο στο σαλόνι σας,  συγκεντρώστε όλα τα αντικείμενα που αγαπάτε!

Σας αρέσει το διάβασμα; Απλώστε παντού τα βιβλία σας!

Ακριβώς επειδή δεν θέλετε μια μινιμαλιστική διακόσμηση, μην φτάσετε και στο άλλο άκρο. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προσθέσετε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!  Μπορείτε να επιλέξετε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων και να κινηθείτε εκ του ασφαλούς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.