Αρχική Πασχαλινά Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε πασχαλινές κατασκευές στο Happy Saturday @isida (1/4)

Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε πασχαλινές κατασκευές στο Happy Saturday @isida (1/4)

Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 τα Ισιδάκια υποδέχονται την Άνοιξη και το Πάσχα με τον πιο δημιουργικό τρόπο! Το Happy Saturday @isida έχει ανοιξιάτικο χρώμα, πολύ κέφι και φαντασία. Βάφουμε αυγά, φτιάχνουμε λαγούς και γεμίζουμε τη ζωή μας με χρώμα, χαμόγελα και πούπουλα!

Τι είναι τα Happy Saturdays @isida;

Τα Happy Saturdays @isida στοχεύουν στην καλλιέργεια και ψυχαγωγία των παιδιών, ενώ βοηθούν τους γονείς προσφέροντάς τους ατομικό χρόνο ή χρόνο με το σύντροφό τους. Βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών, με προγράμματα και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν τον εαυτό τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους. Τα παιδιά με τη συμμετοχή τους στα Happy Saturdays @isida αξιοποιούν με έναν παιχνιδιάρικο και δημιουργικό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους, ενώ οι γονείς είναι ήσυχοι ότι τα αφήνουν σε «καλά χέρια».

Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, της μουσικής, της μαγειρικής, των παιχνιδιών και της φαντασίας, τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται ελεύθερα και να αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους. H ομάδα της Ίσιδας με τα Ηappy Saturdays @isida βρήκε έναν ακόμη τρόπο να εκφράσει το παιδί που κρύβεται μέσα της, να πάρει θετικά vibes από τα παιδικά χαχανητά και να βρεθεί ξανά με παλιούς φίλους και καταξιωμένους πλέον στον τομέα τους επιστήμονες που θα φιλοξενηθούν στο χώρο.

Πότε: Σάββατο 1 Απριλίου, 11:30-13:00

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλ. 210 4535078 και 6978069132

Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Ίσιδα
Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς
Τηλ: 210 4535078
www.isida.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.