Παιδιά, ελάτε να ζωγραφίσουμε το Μάτι με τα χρώματα της χαράς και της αγάπης (25/7)

Ένας χρόνος πέρασε από την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 102 άτομα και κατέστρεψε χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης αλλά και περιουσίες μεγάλης αξίας.

Παρά τις δυσκολίες οι κάτοικοι στο Μάτι – σημείο το οποίο επλήγη σφόδρα από την φωτιά – δεν το βάζουν κάτω. Συνεχίζουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους και κοιτάζουν την κάθε μέρα με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Γι’ αυτό και πολύ συχνά διοργανώνονται εκδηλώσεις με σκοπό τη βοήθεια και την ψυχολογική υποστήριξη των κατοίκων του Ματιού και, κυρίως, των μικρών παιδιών που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη.

Με πολλή χαρά και κέφι, λοιπόν, τα μικρά παιδιά μπορούν απόψε το βράδυ να ζωγραφίσουν ένα νέο Μάτι μέσα από χρώματα γεμάτα χαρά και αγάπη.

Αυτή την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, η εικαστικός Πένυ Χονδρογιάννη υποδέχεται στο Ramada Attica Riviera παιδιά κάθε ηλικίας για να ζωγραφίσουν το Μάτι μέσα από το δικό τους παιδικό και αθώο βλέμμα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα παιδιά θα πάρουν και μικρά, αναμνηστικά δώρα.

Δείτε την ανακοίνωση της εκδήλωσης

“Με πολλή χαρά και κέφι περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να περάσουμε μαζί δύο ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.
Η ζωγράφος Πένυ Χονδρογιάννη περιμένει τα παιδια, με πολλά χρώματα μαρκαδόρους και χαρτί ζωγραφικής  για να φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες!
Όλα τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους ένα αναμνηστικό .
Οι μαμάδες/ συνοδοί εκτός από την έκθεση μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην όμορφη βεράντα του RAMADA.”

“Τα παιδιά ζωγραφίζουν το Μάτι με τα χρώματα της χαράς και της αγάπης”

Πέμπτη 25 ιουλίου

Ώρα: 18:30 (η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες)

Ramada Attica Riviera

Λεωφ. Ποσειδώνος 55-57, Νέα Μάκρη