«Παιδική γυναικολογία: Όσα πρέπει να ξέρω για την κόρη μου»: Δωρεάν σεμινάριο στα Public Συντάγματος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑΞΕ – ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00-17:00!

Όσο ήμασταν εμείς, οι σημερινές γυναίκες, κορίτσια γνωρίζαμε, ότι η πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο θα πρέπει να γίνεται μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή. Τα τελευταία χρόνια, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ένα κορίτσι, ακόμα και μικρής ηλικίας, μπορεί να έχει γυναικολογικά προβλήματα ή ακόμα και απορίες που μόνο ένας παιδογυναικολόγος είναι πραγματικά αρμόδιος να λύσει.

Έτσι, στο επόμενο δωρεάν σεμινάριό μας με θέμα «Παιδική γυναικολογία: Όσα πρέπει να ξέρω για την κόρη μου», το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 15:00-17:00, στα Public Συντάγματος (αίθουσα εκδηλώσεων – 5ος όροφος) , καλεσμένος μας θα είναι ο Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης.

Προσοχή: Εφόσον συμπληρώσατε επιτυχώς τα στοιχεία σας ΔΕΝ θα ακολουθήσει άλλο mail επιβεβαίωσης από εμάς.

Τι θα συζητήσουμε στο σεμινάριο

Στο σεμινάριο αυτό, ο Δρ. Ζερβομανωλάκης περιμένει μαμάδες που μεγαλώνουν κόρες, αλλά και νεαρά κορίτσια, για να συζητήσουν σοβαρά θέματα γυναικολογίας για νέα κορίτσια, όπως τα εξής:

-Πρώτη φορά περίοδος: Πότε και τι πρέπει να κάνει η μαμά.

-Εμβόλιο HPV: Όσα πρέπει να ξέρουμε.

-Πότε πρέπει να πάει ένα κορίτσι στον γυναικολόγο;

-Πρώτες σεξουαλικές επαφές: Τι πρέπει να πει η μαμά στην κόρη.

-Καλοκαίρι και ουρολοιμώξεις.

-Τα συχνότερα γυναικολογικά προβλήματα σε νεαρά κορίτσια.

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με προσωπικές ερωτήσεις, κατά την οποία ο Δρ. Ζερβομανωλάκης θα απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις.

Μάθετε περισσότερα για τον Δρ. Ιωάννη Ζερβομανωλάκη.