Πανελλήνιες 2021: Η “πρώτη των πρώτων” είναι από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και συγκέντρωσε 19.866 μόρια

Πανελλήνιες 2021: Η "πρώτη των πρώτων" είναι από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και συγκέντρωσε 19.866 μόρια

Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Σοφία Βάγια, πέτυχε την πρώτη επίδοση φέτος και μία από τις καλύτερες βαθμολογίες όλων των εποχών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Έτσι λοιπόν, με τα 19.866 μόρια που συγκέντρωσε, θα πραγματοποιήσει και με το παραπάνω το όνειρό της, να σπουδάσει Νομική.

Σε όλη την πολύχρονη σχολική της ζωή στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η Σοφία είχε πάντα μία σταθερή ανοδική πορεία. Κάθε χρόνο μάλιστα, λάμβανε υποτροφία από το σχολείο τόσο για τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις όσο και για τις ποικίλες συμμετοχές της σε εξωδιδακτικές δραστηριότητες που εμπλούτισαν την προσωπικότητά της με χρήσιμες δεξιότητες για ολόκληρη τη ζωή της.

Με την σημερινή της επιτυχία απέδειξε πόσο σημαντική είναι η ξεκάθαρη στοχοθεσία αλλά και η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα εμπόδια, όπως αυτά που προέκυψαν τα δύο τελευταία πρωτόγνωρα χρόνια της πανδημίας.

Φωτεινή απόδειξη ότι οι γνώσεις δεν είναι το μόνο απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία

Με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, απαράμιλλο ήθος και ικανότητες 21ου αιώνα, επιβεβαιώνει την πεποίθηση του Σχολείου της ότι οι δεξιότητες και οι αξίες συμπληρώνουν τις γνώσεις και οδηγούν στην επίτευξη των στόχων.

Διαβάστε επίσης:

Η 39χρονη Λαμπρινή, μητέρα 2 παιδιών «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 18.845 μόρια

Ηράκλειο: 44χρονη μητέρα και ο γιος της έδωσαν μαζί Πανελλήνιες 2021 και πέρασαν στο πανεπιστήμιο

Νικολέττα Λώλη: Η μητέρα που αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2021 και διάβαζε παρέα με την 8χρονη κορούλα της

Ναύπακτος: Ο Δημήτρης “έπιασε” 18.685 μόρια – Το «δώρο» στους γονείς του που “‘έφυγαν” από κορωνοϊό