Όμορφες καλοκαιρινές εικόνες: Μια υπαίθρια βιβλιοθήκη στολίζει την παραλία των Αγ. Θεοδώρων

Μια από τις ωραιότερες εικόνες του φετινού καλοκαιριού έρχεται από τους Αγίους Θεοδώρους και συγκεκριμένα από το παραλιακό μέτωπο, το οποίο εδώ και έναν μήνα “στολίζεται” με μια υπέροχη υπαίθρια βιβλιοθήκη που αποτελεί “παράρτημα” της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίων Θεοδώρων.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η όμορφη, γαλάζια βιβλιοθήκη “κατέβηκε” στην παραλία, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες την τίμησαν επιλέγοντας παιδικά -και όχι μόνο βιβλία- που θα γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες τους στις διακοπές. Δεν ήταν λίγοι δε αυτοί που πρόσφεραν δικά τους βιβλία ως δωρεά.

Καθημερινά, μάλιστα, το παγκάκι δίπλα της γεμίζει από παιδιά και γονείς, ενώ το καλαθάκι των παιδικών βιβλίων γεμίζει και αδειάζει. Παιδάκια πηγαίνουν και έρχονται με ένα βιβλιαράκι στα χέρια τους, δημιουργώντας έτσι μια υπέροχη εικόνα!

Μάλιστα, στις 24 Ιουλίου τους τυχερούς που θα βρεθούν εκεί περιμένει μια έκπληξη, αφού στις 20:00 η ομάδα του δημιουργικού εργαστηρίου Αγίων Θεοδώρων και η κ. Κλαδη Βαρβάρα της Κοιν. Σ. Επ “ΚΥΤΑΡΡΟ” θα πραγματοποιήσουν ανοικτό μάθημα Decoupage για όλους!

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκινούν τα πρώτα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια από τον προσεχή Σεπτέμβριο

Πανικός σε παραλία του Πηλίου: 5χρονος ανασύρθηκε ημιλιπόθυμος από τη θάλασσα

Τι γίνεται στον Άλιμο; Ανήλικοι μαχαίρωσαν και λήστεψαν 14χρονο!