Νικολέττα Λώλη: Η μητέρα που αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2021 και διάβαζε παρέα με την 8χρονη κορούλα της

Νικολέττα Λώλη: Η μητέρα που αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2021 και διάβαζε παρέα με την 8χρονη κορούλα της

Νικολέττα Λώλη: Η μητέρα που αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2021 και διάβαζε παρέα με την 8χρονη κορούλα της

Η ιστορία της Νικολέττας Λώλη που  αποφοίτησε από το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου και αρίστευσε στις Πανελλήνιες 2021 συγκινεί και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η Νικολέττα είναι μαμά μιας 8χρονης και κατόρθωσε όχι μονο να ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτησή της στο σχολείο, αλλά συγκέντρωσε  τη μεγαλύτερη βαθμολογία και με 17.145 μόρια ήδη ονειρεύεται το νέο της εκπαιδευτικό βήμα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της στο e-thessalia.gr, η επιτυχία της είναι αποτέλεσμα εντατικού διαβάσματος ενώ ούσα εργαζόμενη μαμά, η μελέτη γινόταν παρέα με την κόρη της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με τα 17.145 μόρια που απέσπασα στις πρόσφατες εξετάσεις, δεδομένων των επικρατούντων συνθηκών.

Ξεκινώντας πέρυσι το σχολείο, δεν είχα αναλογιστεί να είμαι υποψήφια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς είμαι ήδη πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Η αβεβαιότητα για την επαγγελματική μου πορεία, καθώς εργάζομαι με σύμβαση ως Διοικητικός στην Τοπική Μονάδα Υγείας Αγριάς και οι πολύ καλές συστάσεις για το 2ο ΕΠΑΛ με ώθησαν στο να εγγραφώ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης, προκειμένου να αποκτήσω επιπλέον γνώσεις και εφόδια» δήλωσε η ίδια στη «Θ».

Όπως ανέφερε, με τη στήριξη και την αγάπη της οικογένειάς της, αποφάσισε να δοκιμάσει μετά από πολλά χρόνια να ξαναδώσει εξετάσεις, διεκδικώντας μια θέση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Βόλου.

Μην σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας

«Λόγω της εργασίας και της υποχρεωτικής παρακολούθησης στο σχολείο, ο χρόνος για μελέτη ήταν περιορισμένος και πολλές φορές διαβάζαμε μαζί με την οκτάχρονη κόρη μου ή το βράδυ με τη συντροφιά του άντρα μου.

Όσα ευχαριστώ χρωστάω στους δικούς μου ανθρώπους, άλλα τόσα οφείλω και στους αξιόλογους καθηγητές του σχολείου, που αφιέρωναν χρόνο και ενέργεια – και εκτός των ωρών του σχολείου – προκειμένου να μπορέσουμε όλοι εμείς να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε μία θέση με αξιώσεις.

Φυσικά, θέλω να παροτρύνω όλους τους ανθρώπους της ηλικίας μου να κυνηγούν πάντα τα όνειρά τους και συστήνω το σχολείο μου σε όσους θέλουν να το τολμήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: 44χρονη μητέρα και ο γιος της έδωσαν μαζί Πανελλήνιες 2021 και πέρασαν στο πανεπιστήμιο

Θλίψη και βουβός πόνος στο τελευταίο “αντίο” στην 7χρονη Αναστασία – Ροζ μπαλόνια και λουλούδια για την νεραιδούλα

Η 17χρονη Αργυρώ Χαριζώνα “έπιασε” 19.507 μόρια, θέλει Οικονομικά και ονειρεύεται καριέρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 

Ροή Ειδήσεων