Σου αρέσει το σινεμά, θες να βλέπεις ταινίες και να τις συζητάς με άλλα παιδιά; Τότε δες εδώ

Σου αρέσει το σινεμά, θες να βλέπεις ταινίες και να τις συζητάς με άλλα παιδιά; Τότε δες εδώ

Αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια Γυμνασίου, σου αρέσει το σινεμά και θες να βλέπεις ταινίες και να τις συζητάς με άλλα παιδιά, τότε έλα κι εσύ στην Κινηματογραφική Λέσχη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Τι είναι το Cine Zizanio

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας είναι μια διαδικτυακή παρέα. Σε αυτή την παρέα μπορείς:

Να βλέπεις δωρεάν κινηματογραφικές ταινίες, με τη σφραγίδα της ποιότητας του Φεστιβάλ Ολυμπίας

Να συζητάς τις ταινίες με συνομηλίκους σου απ’ όλη την Ελλάδα και με επαγγελματίες κινηματογραφιστές

Να διατυπώνεις τη γνώμη σου για τις ταινίες, με κείμενα, βίντεο, podcast, φωτογραφίες και άλλα πρωτότυπα συνεργατικά μέσα

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις

Μπορείς να συμπληρώσεις προσεκτικά τη φόρμα, αρκεί βέβαια πρώτα να συμφωνήσει στη συμμετοχή σου και κάποιος απ’ τους γονείς ή ο κηδεμόνας σου.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ!

Η Κινηματογραφική Λέσχη θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2021. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Προθεσμία υποβολής αίτησης: 31 Ιουλίου 2021!

Τα αποτελέσματα του 2ου Διαγωνισμού Ψηφιακών Ταινιών “Το Φύλο σε Πρώτο Πλάνο”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός ψηφιακών ταινιών με θέμα «Το Φύλο σε Πρώτο Πλάνο», που διοργάνωσαν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Παρόλο που ο διαγωνισμός διενεργήθηκε υπό τη σκιά της πανδημίας με τα σχολεία κλειστά για πολύ μεγάλο διάστημα, στην διαγωνιστική διαδικασία ανταποκρίθηκαν μαθητές και μαθήτριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα και τους/τις ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε επίσης

“Δεν αντέχω”: Συγκινεί η μαμά της 7χρονης Αναστασίας – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού

Όλα τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου Νικόλα που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στα Φαλάσαρνα

Όμορφο θέαμα στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading