Πασχαλινός Διαγωνισμός από το Infokids.gr και το Κρεοπωλείο Σιάκος, με δώρο το αρνί του Πάσχα!

Το Πάσχα πλησιάζει και σιγά σιγά οι νοικοκυρές αρχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Αυγά, κουλούρια, τσουρέκια θα στολίσουν το εορταστικό τραπέζι της οικογένειας. Βασιλιάς του τραπεζιού θα είναι και τη φετινή χρονιά οβελίας που θα ψηθεί πατροπαράδοτα στη σούβλα την Κυριακή του Πάσχα. Μικροί και μεγάλοι θα στηθούν με χαρά και προσμονή γύρω από την ψησταριά και θα βάλουν όλοι το χεράκι τους για να σιγοψηθεί το αρνάκι της Λαμπρής.

Εμείς εδώ στο Infokids.gr θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη την οποία μας δείχνετε κάθε μέρα, αποφασίσαμε να σας κάνουμε δώρο το τραπέζι του Πάσχα, χαρίζοντας σε έναν τυχερό μας αναγνώστη το παραδοσιακό αρνί προσφορά του Κρεοπωλείου Σιάκος.

Εμείς σας δίνουμε την πρώτη ύλη για την επιτυχία του πασχαλινού τραπεζιού και εσείς θα βάλετε την μαστοριά σας στο ψήσιμο αλλά και την όρεξή σας για να γευτείτε αυτό το υπέροχο έδεσμα.

Μάθετε τα μυστικά για το πασχαλινό αρνί στην σούβλα από τον chef  Στέφανο Σωτήρχο και το siakos.gr

Tο Κρεοπωλείο ΣΙΑΚΟΣ η πρώτη μας επιλογή για το πασχαλινό τραπέζι

Το πασχαλινό τραπέζι είναι ένα από τα ωραιότερα οικογενειακά τραπέζια της χρονιάς όπου θα ανταμώσουμε με αγαπημένους  φίλους και συγγενείς ενώ ο οβελίας θα ψήνεται. Για τα κρεατικά σας εδέσματα επιλέξτε για τις αγορές σας το Κρεοπωλείο ΣΙΑΚΟΣ που φημίζεται για τα εκλεκτά αρνάκια και κατσικάκια από την ελληνική ύπαιθρο, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Κρεοπωλείο ΣΙΑΚΟΣ

Λεωφόρος Ιωνίας 47, Μενίδι, 13671

Δεκελείας 29, Νέα Φιλαδέλφεια, 14343

2102401190

info@siakos.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το αρνί του Πάσχα (8-10 κιλά) προσφορά του Κρεοπωλείου Σιάκος.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου  στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το αρνί του Πάσχα (8-10 κιλά) προσφορά του Κρεοπωλείου Σιάκος.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Φωτεινή Παρασκευά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.