Πατέρας Δασκαλάκη: “Στήριζα τη Ρούλα, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται”

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη σπάει τη σιωπή του και μιλά για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση των θανάτων των τριών εγγονών του, με δεδομένο ότι η νύφη του, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

“Στήριζα τη Ρούλα, έχουμε σοκαριστεί, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας”

Εγώ τη στήριζα αυτή τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που το έκανε… δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε” είπε αρχικά στον Alpha.

Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα. Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν εκταφή. Είναι πάρα πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;” πρόσθεσε.

“Τα έχω μεγαλώσει τα δύο μεγάλα, έχω λιώσει που τα βλέπω συνέχεια. Εάν η Τζωρτζίνα είχε καταλάβει κάτι θα μου το έλεγε. Αυτό έλεγα και στον Μάνο: “Ρε παιδάκι μου, δεν είδες τίποτα; Δεν κατάλαβες τίποτα;», είπε.

«Πες την αλήθεια στο παιδί ρε αν έχεις τσίπα»: Νέα SMS κόλαφος για τις σχέσεις Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

Δεν ξαναείδα την Τζωρτζίνα μετά τον θάνατο της Ίριδας

Για τη σχέση Μάνου – Ρούλας

Τέλος, σχετικά με τη σχέση της Ρούλας με τον Μάνο, εξήγησε ότι η μητέρα των τριών παιδιών ζήλευε τον πρώην σύζυγό της. «Δεν ξέρουμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι τους. Εγώ 10 χρόνια που την ξέρω, την ήξερα για καλή γυναίκα. Αν γνωρίζαμε κάτι θα το λέγαμε στην Ασφάλεια», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει στα Κ. Πατήσια; Βίντεο με τον ξυλοδαρμό συμμαθήτριας του 14χρονου Μάκη

Κλέλια Ρένεση: Τα υπέροχα λόγια της για τα 3α γενέθλια της κόρης της

Θρήνος στην Ελασσόνα: Αντί για την βάφτιση του 10 μηνών μωρού και τον γάμο των γονιών, θα τελεστεί η κηδεία του