Πάτρα: Εντοπίστηκε παιδί που κοιμόταν μόνο έξω από θέατρο – “Ζήτησε να τον τυλίξουμε ζεστά γιατί συνέχεια κρύωνε”

Έξω από το θέατρο “Απόλλων” εντοπίστηκε να κοιμάται τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα παιδί στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, υπήρξε κλήση από πολίτη για ένα παιδί που κοιμόταν κάτω στο μάρμαρο έξω από το θέατρο, χωρίς να είναι κάποιος ενήλικος μαζί του. Το παιδί μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα και από εκεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Του δόθηκαν ζεστά ρούχα, φαγητό και κουβέρτες.

Η χαρά του ήταν μεγάλη που φορούσε κάλτσες και ζήτησε να βγει φωτογραφία με αυτές καθώς ήταν πολλές οι φορές που κρύωνε. Ο πατέρας του φέρεται να είναι πλανόδιος μουσικός και η μητέρα βρίσκεται στη φυλακή. Μαζί με το παιδάκι βρίσκονται άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού.

 Ένα παιδί στα “αζήτητα” μέσα στη βροχή στην πλατεία Γεωργίου – Βρήκε στέγη και φροντίδα στο Καραμανδάνειο

«Στις 5:30 τα ξημερώματα από την Πάτρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του.

Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε.

Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Το οικογενειακό δράμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση.

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ.

Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο καταγγέλλει ο 19χρονος για ασέλγεια

Η επιστολή παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου: “Είμαστε μαζί σου πατέρα Αντώνιε” – Η απάντηση στις καταγγελίες

Ζωγράφου: Η οικογένεια της 15χρονης Ελβίρας αγωνιά για την αρπαγή της – Τι καταγγέλει ο Κώστας Γιαννόπουλος

Σοβαρή καταγγελία για Κιβωτό: “Δεν άφηναν μητέρα να δει τα τρία παιδιά της”