Πάτρα: Γέννησε, έμαθε πως έχει κορωνοϊό και τό σκασε με το μωρό από το ασθενοφόρο

Πάτρα: Γέννησε, έμαθε πως έχει κορωνοϊό και τό σκασε με το μωρό από το ασθενοφόρο

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα και μόνο σενάριο ταινίας δεν είναι, αλλά η απόλυτη πραγματικότητα.  Μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια η λεχώνα.

Γέννησε με καισαρική στην Πάτρα, αλλά αμέσως μετά έμαθε πως ο κορωνοϊός μπήκε στη ζωή της. Η νεαρή γυναίκα πήγαινε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», μαζί με το μωράκι που είχε φέρει στον κόσμο, αλλά τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν επαναληφθεί.

Μόλις έφτασε και πριν βγει, ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να αποχωριστεί το βρέφος και να μπει στο νοσοκομείο μόνο εκείνη για να νοσηλευτεί. Η νεαρή μητέρα όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, πήρε το βρέφος και επέστρεψε σπίτι της!

Το χρονικό μίας απίστευτης ιστορίας

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Φεβρουαρίου όταν γέννησε σε ιδιωτική κλινική. Όλα πήγαν καλά και είχε κάνει καισαρική.

Όμως μία ημέρα μετά τη γέννα, διαπιστώθηκε μετά από μοριακό τεστ που της έγινε πως είχε κορωνοϊό, ενώ το παιδί είχε βγει αρνητικό. Από την κλινική την ενημέρωσαν πως θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο Αναφοράς, και όντως μετά από κάποια ώρα έφθασε ασθενοφόρο και την παρέλαβε εγχειρισμένη, μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Φθάνοντας εκεί, και πριν καν μπει μέσα στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα, υπάλληλος που ελέγχει τις «εισαγωγές» την ενημέρωσε πως θα νοσηλευόταν χωρίς το μωρό.

Η γυναίκα ήταν από καισαρική, το μωρό δύο ημερών και δεν το άφηνε σε καμία περίπτωση. Τους είπε ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας θάλαμος ώστε να μείνουν εκείνη και το παιδί της, αλλά οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου ήταν ανένδοτοι. Στο σημείο προκλήθηκε ένταση και τελικά η μητέρα αποφάσισε να πάρει το παιδί και να φύγει.

«Δεν άντεχα άλλο. Είναι δυνατόν να φέρονται έτσι σε μία εγχειρισμένη με καισαρική τομή, λεχώνα, και στο δύο ημερών βρέφος; Μα δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη; Δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση αν δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο; Αναγκάστηκα και πήρα το παιδί μου και βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ολες οι γυναίκες που κάνουν καισαρική μένουν στην κλινική για τουλάχιστον 3 ημέρες. Για μένα δεν ενδιαφέρθηκαν» λέει η ίδια στο flamis.gr.

Η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Θα πρέπει να τονιστεί πως στο μωρό δεν έγινε καμία εξέταση για κορωνοϊό. Η λεχώνα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα λόγω του ιού. Ακόμη και σήμερα παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα, χωρίς συμπτώματα.

Διαβάστε επίσης:

Ιατροδικαστής: Όλα ανοικτά για τον θάνατο των 3 κοριτσιών – Πού εστιάζουν οι έρευνες – Δύο οι πιθανές αιτίες

Υπόθεση τριών κοριτσιών: Σε ποια περίπτωση θα γίνει εκταφή των 2 πρώτων

Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά! Μόνο γονείς που δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει μέσα τους