Αρχική Νέα Πάτρα: Η μάνα της 17χρονης που λιποθύμησε από την πείνα μεγαλώνει τα 3 παιδιά της με 40 ευρώ μηνιαίως

Πάτρα: Η μάνα της 17χρονης που λιποθύμησε από την πείνα μεγαλώνει τα 3 παιδιά της με 40 ευρώ μηνιαίως

Όσο περνάνε οι ημέρες και ξετυλίγεται το κουβάρι του οικογενειακού δράματος που βίωνε η 17χρονη μαθήτρια από την Πάτρα που λιποθύμησε από την πείνα εντός του σχολείου της τόσο καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας και κυρίως παιδιά που ζουν κάθε μέρα την απόλυτη εξαθλίωση λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν οικογένειες που στερούνται καθημερινά τα βασικά είδη και περνούν για μήνες με μικροποσά που φαντάζουν απαγορευτικά για την κάλυψη αναγκών που για όλους τους υπόλοιπους φαντάζουν αυτονόητες.

Η μητέρα της 17χρονης  καθαρίζει δύο σπίτια και με 40 ευρώ τον μήνα προσπαθεί να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της (10, 14 και 17 ετών) και ο πατέρας είναι εξαφανισμένος, είπε στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο υπεύθυνος της εθελοντικής οργάνωσης, «Φωτεινό Αστέρι», Χρήστος Σπηλιώπουλος, που έσπευσε να στηρίξει την οικογένεια της 17χρονης στην Πάτρα.

Η άνεργη μητέρα αναζητεί απεγνωσμένα μία σταθερή εργασία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που γείτονες προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στην ίδια και τα παιδιά της. "Δώσαμε τρόφιμα για κάποιες ημέρες, έως ότου «ξυπνήσει» το… τέρας που λέγεται γραφειοκρατία και βοηθήσει την άνεργη μητέρα, είπε ο κ. Σπηλιώπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εθελοντική οργάνωση στηρίζει 470 οικογένειες και συνολικά 1.000 παιδιά!"

Η τραγική ιστορία της 17χρονης έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν βοήθεια από το υστέρημά τους στην πατρινή οικογένεια που δοκιμάζεται.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργάνωσης, «Φωτεινό Αστέρι» είναι: 2611122497 και σε 24ωρη βάση 6981044800.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter