Πέθανε η “κεφαλή” της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο: Είχε 38 γυναίκες και 89 παιδιά!

Ο 76χρονος Ziona Chana, “κεφαλή” της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο -με 38 συζύγους, 89 παιδιά και 33 δισέγγονα- άφησε χθες την τελευταία του πνοή στα βορειοανατολικά της Ινδίας, στην πόλη Μιζοράμ, κοντά στα Ιμαλάϊα.

Ο Chana, αρχηγός μας θρησκευτικής σέκτας που εφαρμόζει την πολυγαμία, πέθανε την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Zoramthanga, ο οποίος έδωσε και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Ο άνδρας φαίνεται πως είχε επιπλοκές σχετιζόμενες με διαβήτη και υπέρταση, από τα οποία υπέφερε.

Είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα, ότι ο άνδρας αυτός είχε την μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο, ωστόσο αυτό υποστηρίζει η τοπική διοίκηση και τα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, πολλοί αναφέρουν διαφορετικά νούμερα στα μέλη αυτής: Σύμφωνα με το  “Ripley’s Believe it or Not”, για παράδειγμα, ο Chana είχε 39 γυναίκες, 94 παιδιά, 14 νύφες και33 δισέγγονα, σύνολο δηλαδή 181 άτομα.

Πώς τα κατάφερνε, όμως; Το τυπικό γεύμα της γιγαντιαίας οικογένειας αποτελείτε από 30 κοτόπουλα, 60 κιλά πατάτες και 100 κιλά ρύζι!

Η οικογένεια ζει σε ένα τετραόροφο κτήριο ονόματι “New Generation Home” με περισσότερα από 100 δωμάτια. Οι δε γυναίκες μοιράζονται έναν γιγαντιαίο κοιτώνα.

Η οικεία αυτή αποτελεί σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της επαρχίας Μιζοράμ, με πολλούς επισκέπτες να καταφθάνουν εκεί για να πάρουν μια γεύση του τρόπου ζωής μιας πραγματικά μεγάλης οικογένειας!

Πηγή: 7news.com.au

κεντρική φωτο: Barcroft/Barcroft Media via Getty Images