Αρχική InfoMommy Νέα Plus size VS Model size

Plus size VS Model size


Η ιταλική Vogue τολμά να δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες ενός μοντέλου xl κι ενός μοντέλου 0 κι αντί άλλης λεζάντας χρησιμοποιεί στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι φυσιολογικές γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση με τα μεγέθη των μοντέλων και με τα ρούχα που παράγουν οι διάφορες βιομηχανίες μόδας.
Πριν από είκοσι χρόνια τα μοντέλα ζύγιζαν περίπου 8% λιγότερο από τη μέση γυναίκα. Σήμερα ένα μοντέλο ζυγίζει 23% λιγότερο! Μια ακόμη λεζάντα που σοκάρει είναι : “Η μάζα σώματος πολλών μοντέλων αγγίζει τα κριτήρια της ανορεξίας”. Η φωτογράφιση έγινε με σκοπό να δείξει στις γυναίκες ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή άσχημο με ένα σώμα που δεν θυμίζει τα μοντέλα που χρησιμοποιούν τα περισσότερα περιοδικά και οι διαφημιστές. Η εμμονή για απώλεια βάρους συνδέεται άμεσα με τα δισεκατομμύρια ευρώ που κερδιζει η βιομηχανία της ομορφιάς. Ένα κοκαλιάρικο σώμα δεν είναι υγιές όπως κι ένα παχύσαρκο. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Επίσης το περιοδικό στοχεύει στη βιομηχανία της μόδας ζητώντας τα μεγέθη να γίνουν πιο πραγματικά και να υπάρχουν επιλογές και για τις πιο “αφράτες” γυναίκες που σήμερα δυσκολεύονται να ντυθούν νεανικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.