Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου λόγω γρίπης

Η γρίπη έχει βάλει στο στόχαστρο τους μικρούς μαθητές. Δεκάδες σχολεία κλείνουν, καθώς σε πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, νοσούν ή λείπουν για προληπτικούς λόγους, πάνω από τα 2/3 των μαθητών.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου λόγω αποδεκατισμένων αιθουσών.

Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς

Δ. Αλίμου

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσουν οι ακόλουθες σχολικές μονάδες του Αλίμου για την προληπτική προστασία των μαθητών από τη γρίπη Η1Ν1:

– Τα Τμήματα Ν1, Ν2, Ν3 του 7ου Νηπιαγωγείου
– Τα Τμήματα Β1, Γ1, Δ3 του 1ου Δημοτικού Σχολείου
– Τα Τμήματα Δ2, Ε1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου
– Τα Τμήματα Δ3, Ε3 του 7ου Δημοτικού Σχολείου
– Το Τμήμα Γ1 του 9ου Δημοτικού Σχολείου
– Το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό «Νέα Εκπαιδευτήρια – Γ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ»

Δ. Νέας Ιωνίας

Κλειστά θα είναι τα 3ο, 19ο, 22ο Νηπιαγωγεία Νέας Ιωνίας και το 16ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, με απόφαση της δημάρχου.

Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστές οι ακόλουθες Σχολικές Μονάδες για προληπτικούς λόγους λόγω της γρίπης:

Tο 1ο Δημοτικό Καματερού και το 2ο και 7ο δημοτικό Αγίων Αναργύρων.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα νηπιαγωγεία των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού.

Ακόμα θα παραμείνει κλειστή η Α΄τάξη του Γ’ Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων.

Δ. Μεταμόρφωσης

Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου το 5ο και το 9ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης με απόφαση του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα.

Δ.Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών με τη με αριθμό 40/30-1-2020 απόφαση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Λουίζας Κοσμίδου αποφασίζει «τη διακοπή μαθημάτων των 18ου Νηπιαγωγείου, 17ου, 26ου & 29ου Δημοτικών Σχολείων, 3ου Γυμνασίου και 9ου Γυμνασίου Αχαρνών για δύο (2) ημέρες, 31-1-2020 (ημέρα Παρασκευή) και 3-2-2020 (ημέρα Δευτέρα), λόγω των κρουσμάτων της εποχικής γρίπης».

Δ. Χαλανδρίου

Με απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, κατόπιν αιτήματος της διευθύντριας της σχολικής μονάδας και κατ’ εφαρμογή των κείμενων διατάξεων, το 16ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου θα μείνει κλειστό  και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων γρίπης και ιώσεων στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα.

Δ. Θερμαϊκού

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Θερμαϊκού και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 εξαιτίας των πολυάριθμων κρουσμάτων εποχικής γρίπης στα παιδιά.

Δήμος Αργολίδας

Κατόπιν ενημέρωσης  κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν κλειστά τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Πορτοχελίου και 2 ο Κρανιδίου και στις 03.02.2020 λόγω έξαρσης εποχιακών ιώσεων, μεγάλου αριθμού απουσιών και προς αποφυγή περαιτέρω διασποράς ιώσεων στις εν λόγω σχολικές μονάδες.

Σύρος

Κλειστό θα παραμείνει το 6ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και την Δευτέρα 3/2 καθώς, οι μισοι και πλέον μαθητές νοσούν από εποχική γρίπη.

Δ. Αρχαίας Ολυμπίας

Κλειστά θα παραμείνουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Πελοπίου την Δευτέρα κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Γ. Γεωργιόπουλου.