Ποιο δώρο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ απογορεύουν να δωρίσουν στα παιδιά τους;

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Μ. Βρετανίας επιθυμεί με κάθε τρόπο να δώσει την αίσθηση ενός ζευγαριού καθημερινού, με αρχές βέβαια, δεμένου, που δίνει έμφαση στην ανατροφή των παιδιών του.  Αυτό που τονίζουν μάλιστα προς όλους είναι ότι δεν θέλουν με τίποτα να κάνουν τα παιδιά τους κακομαθημένα και γι’ αυτό έχουν διαλέξει τα σχολεία τους και τις νταντάδες (!) κατόπιν σκέψης, ώστε να τους προσφέρουν γνώσεις, αξίες, αλλά και μια νορμάλ κοινωνική ζωή.

Επίσης, επιλέγουν με ιδιαίτερη φροντίδα τα παιχνίδια των παιδιών τους, μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη του, ακόμη και τα δώρα που φίλοι και συγγενείς θα φέρουν στα δύο αδερφάκια. Έτσι, υπάρχουν πράγματα στα οποία είναι ιδαίτερα αυστηροί, αποκλείοντας από τον μικρό Τζωρτζ και τη μικρή Σάρλοτ ένα κυρίως παιχνίδι, που όμως σήμερα πλέον βρίσκεται στα χέρια των περισσότερων παιδιών… Και αυτό δεν είναι άλλο από το iPad.

O Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριζ είναι κατηγορηματικοί όσο αναφορά στο θέμα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, απαγορεύοντας στα παιδιά τους να περνούν χρόνο με τέτοιου είδους ενασχολήσεις. Από την άλλη ενθαρρύνουν κάθε παιχνίδι που αναπτύσει τις γνώσεις και την φαντασία και θα βοηθήσει ώστα τα δύο πριγκιπικά παιδιά να γίνουν πιο δημιουργικά μεγαλώνοντας.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θεωρούν ότι το iPad είναι περισσότερο «παιχνίδι για ενήλικες κι έτσι έχουν απαγορεύσει σε όλους να κάνουν κάποιο τέτοιο δώρο στον Τζωρτζ και στη Σάρλοτ».