Ποιος έδωσε την κεταμίνη χέρι με χέρι στην Ρούλα στο Νοσοκομείο Παίδων; Η μοιραία συνάντηση που ερευνάται

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στο νοσοκομείο, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Το βασικό ερώτημα που καλείται να απαντήσει η 33χρονη κατηγορούμενη είναι πώς βρέθηκε η κεταμίνη στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ώρα που στο δωμάτιο του νοσοκομείου, την στιγμή που έφευγε από την ζωή, ήταν μέσα μόνο η ίδια.

Τα δύο άτομα που συνάντησε στο νοσοκομείο την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η μόνη που βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με το παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλεία της 9χρονης.

Την ημέρα που έχασε τη ζωή της η εννιάχρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, η 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα της, συναντήθηκε με δύο επισκέπτες στο κυλικείο του νοσοκομείου.

Ερευνώνται οι σχέσεις τους με φαρμακευτικές ουσίες

«Είναι μια διερευνητέα περίπτωση αυτή, τα άτομα τα οποία ξεκίνησαν από την Πάτρα, έχουν σχέση φυσικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες» είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.

Η χρονική συγκυρία αυτής της συνάντησης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα δυο μυστηριώδη πρόσωπα από το περιβάλλον της δε θεωρείται καθόλου τυχαία.

Ερωτήματα προκύπτουν για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση αυτήν που σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ήταν η μόνη φόρα που η κατηγορουμένη βγήκε από το δωμάτιό της εκείνη την ημέρα, αλλά και αν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν δώσει κάτι στην κατηγορουμένη.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλου, στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών, έχουν μπει και οι σχέσεις των δυο αυτό ατόμων με φαρμακευτικές ουσίες.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει ότι συνάντησε δύο άτομα την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή διαψεύδει ότι την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας συνάντησε δυο άτομα στο κυλικείο του νοσοκομείου. “Δεν βγήκα από το δωμάτιο”, είναι η απάντησή της μέσω του δικηγόρου της, που μίλησε στο Star.

“Είναι ψέματα. Η βασική κατηγορία είναι ότι εκείνη τη μέρα δεν απομακρύνθηκε καθόλου από το δωμάτιο, τώρα έρχεται από άλλη πλευρά ότι δήθεν την επισκέφθηκε κάποιος, επειδή το συζητήσαμε τη ρώτησα συγκεκριμένα και μου λέει πολύ απλά όχι. Δεν υπήρξε κανείς που να την επισκέφθηκε εκείνη την ημέρα“, δηλώνει ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο καβγάς πριν τη σύλληψη: “Θα βρω πώς έκανες κακό στα παιδιά” – Τα λάθη και οι αστοχίες στον θάνατο της Ίριδας

Ένας απροσδόκητος επισκέπτης: Αρκουδάκι περιφερόταν μόνο του σε χωριό της Φλώρινας

Καλοκαιρινές περιπέτειες, σπορ και χορός στο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη