Ποιος είπε ότι δεν γίνεται; Έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά χωρίς καθόλου φροντιστήριο

Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη Βόγδο από την Κοζάνη και συγκεκριμένα από την κωμόπολη Κρόκος, ο οποίος στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις έγραψε 19,9 στα Μαθηματικά -σε ένα μάθημα που το 60% των μαθητών έγραψε κάτω από τη βάση!

Το αξιοσημείωτο, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και το γεγονός, ότι ο τέως μαθητής του 4ου ΓΕΛ Κρόκου Κοζάνης δεν έκανε καθόλου φροντιστήριο!

Το αποτέλεσμα ήταν, μαζί και με την υπόλοιπη καλή βαθμολογία του, να συγκεντρώσει 19.253 μόρια και να εισέλθει 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του.

Ο Δημήτρης είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με αρκετά “σφιχτά” εισοδήματα που δεν επέτρεπαν επιπλέον μαθήματα που θα βοηθούσαν τον μαθητή. Έτσι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για να πετύχει, και δίκαια τώρα πλημμυρίζει από ικανοποίηση για τη μεγάλη επιτυχία του.

Εξαιρετικά υπερήφανοι και οι γονείς μα και τα αδέλφια του.

Όπως ο ίδιος είπε σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR, “Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν”. Αναφορικά με τη σχολή του είπε, ότι την επέλεξε γιατί “συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά”.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή στην οποία μίλησε το παιδί: