«Σηκώνω το τηλέφωνο και μου λέει “Κυριάκος Μητσοτάκης” -Επαθα σοκ» αποκαλύπτει ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες 2019

Ο Ιωάννης Ιατρού όχι μόνο μπορεί πλέον να δηλώνει φοιτητής Ιατρικής, αφού τα 19.753 μόρια που έγραψε στις Πανελλήνιες 2019 του χάρισαν μια θέση στην Ιατρική Αθηνών, αλλά και “πρώτος τον πρώτων”!

Ο νεαρός φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο… μυστικό της μεγάλης του επιτυχίας, το διάβασμά του, που κυμαινόταν περίπου στις πέντε ώρες την ημέρα.

Αναφορικά με τις βαθμούς του στις Πανελλήνιες τόνισε ότι έγραψε 20 μόνο σε ένα μάθημα και στα υπόλοιπα σχεδόν άριστα.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να αναφερθεί και στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: «Τη στιγμή που ερχόμουν εδώ, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. “Κυριάκος Μητσοτάκης”, μου λέει. Επαθα σοκ. “Αλήθεια;” του είπα».

Οπως είπε στο Star, ο πρωθυπουργός του έδωσε συγχαρητήρια για την επίδοσή του. «Εγώ ήμουν σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω πολλά».

Τέλος, ο Ιωάννης Ιατρού παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τη συγκεκριμένη πρωτιά καθώς, όπως είπε, υπήρχαν στο σχολείο του και άλλοι συμμαθητές που είχαν προσπαθήσει όσο ο ίδιος ή ακόμα περισσότερο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το 08:30 και μετά: