Τα Volta Fun Town καλωσορίζουν τη νέα σχολική χρονιά μοιράζοντας δώρα στα παιδιά!

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, τόσο για τους μικρούς μαθητές όσο και για τους γονείς που ετοιμάζονται να μπουν ξανά σε αυστηρό πρόγραμμα.

Τα Volta Fun Town, όμως, φρόντισαν να συμβάλλουν, ώστε το πρώτο σχολικό κουδούνι να ηχήσει φέτος λίγο πιο γλυκά, κάνοντας τις τελευταίες μέρες των θερινών διακοπών όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικές, παιχνιδιάρικες και γεμάτες εκπλήξεις!

Αν θέλετε, λοιπόν, να “κλείσετε” το καλοκαίρι σας με τον διασκεδαστικό τρόπο, μια επίσκεψη στα Volta Fun Town επιβάλλεται, για περισσότερους από έναν λόγους!

Κάθε “κουδούνι” και ένα νέο παιχνίδι!

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου το κουδούνι των Volta fun town θα χτυπά ανά μία ώρα και θα δίνει δώρο μία δραστηριότητα σε όλα τα παιδιά!

Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα περισσότερο παιχνίδι: Τρελά άλματα στο τραμπολίνο, βόλτες με το τρενάκι και το carousel, αναρρίχηση στο εντυπωσιακό spider και τον τοίχο αναρρίχησης, να βάλουν γκολ στο γήπεδο mundialito αλλά και να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας με τα VR Games!

Δωροεπιταγές για back-to-school shopping

Επίσης, κάθε μέρα από τις 2 έως τις 10 Σεπτεμβρίου οι παιδότοποι Volta fun town θα διαθέσουν σε όλους τους πελάτες τους δωροεπιταγές με εκπτώσεις για παιδικά ρούχα από τα καταστήματα DPAM, σχολικά είδη από τα βιβλιοπωλεία NAKAS BOOK HOUSE αλλά και παιδικά κουρέματα από τα κομμωτήρια Baby Beauty.

Το σκέφτεστε ακόμα; Φέτος τον Σεπτέμβριο το σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει, η τσάντα θα γεμίσει και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στα Volta fun town!

Volta fun town:

Athens Heart Mall – Ταύρος | Avenue Mall – Μαρούσι |  Athens Metro Mall (2ος & 3ος όροφος) – Αγ. Δημήτριος | Μαρίνα Φλοίσβου – Π. Φάληρο | Sports Park – Σπάτα | Mare West – Κόρινθος | Fashion City Outlet – Λάρισα

Μάθετε περισσότερα στο www.voltafuntown.gr.