Πώς η μαμά έσωσε την 6χρονη κόρη που παραλίγο να πνιγεί – Η ανακοπή του παιδιού και η μάχη στην ΜΕΘ

Μεγάλη δωρεά ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Διασωληνωμένη σε σταθερή κατάσταση σε μηχανικό αερισμό παραμένει η 6χρονη που κινδύνεψε να πνιγεί χθες σε θαλάσσια περιοχή της Ζαχάρως.

Κρίσιμο είναι το επόμενο 24ωρο

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η καρδιακή ανακοπή που υπέστη φαίνεται ότι παιδί δεν έχει αφήσει κάποιο πρόβλημα στην καρδιά τους παιδιού και δεν τους ανησυχεί.

Η μάνα έσωσε την 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί δίνοντάς της το φιλί της ζωής

Όπως τονίζουν οι γιατροί κομβικής σημασίας στάθηκε το γεγονός ότι η μητέρα έδωσε πολύ γρήγορα το φιλί της ζωής στο παιδί όπως επίσης και ο ναυαγοσώστης ο οποίος του έκανε ΚΑΡΠΑ και το κράτησαν στη ζωή για να μεταφερθεί στον Πύργο και από κει στο ασφαλές περιβάλλον της ΜΕΘ.

Οι διακοπές στην Ελλάδα παραλίγο να καταλήξουν σε τραγωδία

Το εξάχρονο κοριτσάκι μαζί με τους γονείς και την αδελφούλα του, έχουν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές από την Ελβετία, όπου διαμένουν μόνιμα.   Σύμφωνα με το ilialive, η 6χρονη που βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στην παραλία, ενώ έπαιζε στη θάλασσα το απόγευμα της Τετάρτης, ήπιε μεγάλη ποσότητα νερού και έχασε τις αισθήσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Τι αποφάσισε το Δικαστήριο για την γυναικολόγο που κατηγορούνταν για το θάνατο νεογνού – Η πλακουντιακή ανεπάρκεια

Το νέο κύμα κορωνοϊού «προτιμά» τις μικρές ηλικίες – Ίσως και 60.000 κρούσματα σε παιδιά τον Ιούλιο – Προσοχή στον πυρετό

5χρονη κινδύνευσε να πνιγεί στην παραλία Πολιτικών – Τα σιωπηλά σημάδια πνιγμού που πρέπει να προσέχουμε ΟΛΟΙ μας