«Πώς να βάλω όρια στο παιδί μου;»: Δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής στο Aegean College (3/2)

Λόγω πολύ μεγάλης συμμετοχής, οι θέσεις για το σεμινάριο συμπληρώθηκαν. Όσοι έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης έχετε εξασφαλισμένη την θέση σας. Οι υπόλοιποι που δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, μα ενδιαφέρεστε να το παρακαλουθήσετε, μείνετε συντονισμένοι στο Infokids.gr, γιατί πολύ σύντομα θα επαναλάβουμε το ίδιο σεμινάριο, στον ίδιο χώρο.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί, το Infokids.gr και η οικογενειακή σύμβουλος, Ερατώ Χατζημιχαλάκη, περιμένουν όλους τους γονείς σε μια δωρέαν ομιλία στο Aegean College (Ελ. Βενιζέλου 17, Αθήνα) – Αίθουσα Βιβλιοθήκης, με ένα θέμα που απασχολεί τους περισσότερους: «Πώς να βάλω όρια στο παιδί μου;».

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με προσωπικές ερωτήσεις, κατά τις οποίες η κα. Χατζημιχαλάκη θα απαντήσει σε απορίες και προβληματισμούς των γονιών, αναφορικά με τη συμπεριφορά του παιδιού, αλλά και τα όρια τα οποία πρέπει να θέτουμε σε αυτό.

–> Κλείστε θέση για την ομιλία «Πώς θα βάλω όρια στο παιδί μου;», στο Aegean College, στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

Μάθετε περισσότερα για την κα. Χατζημιχαλάκη εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το Aegean College εδώ.

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε την ομιλία «Πώς θα βάλω όρια στο παιδί μου;»: Η κα. Χατζιμηχαλάκη απαντά

Πού ξεκινούν και πού τελειώνουν τα όρια; Πώς μπορώ να μάθω να τα θέτω; Πώς γίνεται να τηρηθούν χωρίς απειλές και τιμωρίες;

Καθημερινές προκλήσεις που αποτελούν τα κύρια ερωτήματα των γονιών προς τους ειδικούς.

Είναι αλήθεια πως, ως λαός, δεν είμαστε σε καλή σχέση με τα «όρια». Καιρός να θελήσουμε να αλλάξουμε. Όλα αλλάζουν από την οικογένεια. Ας θυμόμαστε πως τα όρια είναι μια απαραίτητη συνθήκη για το υγιές μεγάλωμα του παιδιού.  Μόνον έτσι το παιδί μαθαίνει να ξεχωρίζει τον εαυτό του από τους άλλους.  Οδηγείται στην υγιή συνύπαρξη, δημιουργεί μια συνθήκη ψυχικής υγείας. Αυτό δεν θέλει κάθε γονιός;

Μια δίωρη συνάντηση που είναι αρκετή όχι μόνο να μας προβληματίσει αλλά να μας δώσει απαντήσεις για αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε βασιζόμενοι σε ό,τι κάνουν οι πολλοί, ό,τι έκαναν οι γονείς μας ή το ακριβώς αντίθετο.

Ερατώ Χατζημιχαλάκη

Οι θέσεις συμπληρώθηκαν!

Ενημερώνουμε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο «Πώς να βάλω όρια στο παιδί μου», ότι οι θέσεις ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.

Όσοι έχετε λάβει email επιβεβαίωσης, έχετε κατοχυρώσει τις θέσεις σας. Όσοι δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, αλλά ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, μείνετε συντονισμένοι στο Infokids, καθώς το σεμνάριο θα επαναληφθεί.

Ευχαριστούμε θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον! Θα τα πούμε από κοντά το ερχόμενο Σάββατο…