Πότε ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα; – Οι υπόλοιπες αργίες μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς

Μπορεί η φετινή χρονιά να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες, κατά τις οποίες  το τρέξιμο της καθημερινότητας μας εξαντλούσε τότε που περιμέναμε πώς και πώς τις διακοπές του Πάσχα για να ξεκουραστούμε και να κάτσουμε λίγο στο σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ανυπομονούμε για τις μέρες εκείνες που -ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να φύγουμε για λίγες ημέρες διακοπών- τουλάχιστον θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από την ρουτίνα της τηλεργασίας και της τηλεκπαίδευσης.

Πότε πέφτει, όμως, φέτος το Πάσχα; Σύμφωνα με το ημερολόγιο, την Δευτέρα 26 Απριλίου ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα, η οποία θα μας οδηγήσει στη Λαμπρή. Το Σάββατο 1η Μαΐου, λοιπόν, που τυγχάνει να είναι και η Εργατική Πρωτομαγιά θα γιορτάσουμε την Ανάσταση. Στα μαθήματά τους θα επιστρέψουν, λοιπόν, οι μαθητές την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Από εκεί και έπειτα, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, και εφόσον αυτή όπως λέγεται πάρει παράταση, μας απομένει μία μόνο αργία: Το Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, στις 21 Ιουνίου.  Για την ακρίβεια, είναι και η τελευταία μέχρι την 28η Οκτωβρίου 2021, αφού και το 15Αύγουστο φέτος “πέφτει”, δυστυχώς, Κυριακή…

Δείτε εδώ ΟΛΕΣ τις αργίες του 2021.