Πότε θα γίνει πατέρας ο Αλέξης Γεωργούλης;

Ο ηθοποιός, παρουσιαστής και Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεργούλης κατάφερε για ακόμα μία φορά να στρέψει τα φώτα πάνω του, έπειτα από συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, προχωρώντας σε μία ιδιαίτερη προσωπική αποκάλυψη.

Ο ηθοποιός, αφού έφτασε στο πλατό κουτσαίνοντας έπειτα από από τροχαίο που είχε το καλοκαίρι με τη μηχανή του, μίλησε αρχικά για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που παρουσιάζει, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που τελικά είπε το ναι.

Ωστόσο, όταν η κουβέντα πήγε σε λίγο πιο προσωπικά θέματα, ο ηθοποιός δεν δίστασε όχι μόνο να πει με ειλικρίνεια πως θέλει πολύ να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, αλλά κυρίως να αποκτήσει παιδί. Και προχώρησε στην εξής αποκάλυψη: Φίλη του, αστρολόγος, είπε πως… «βάζει σφραγίδα» ότι το 2022 θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί!

Αυτό που δεν αποκάλυψε, ωστόσο, είναι αν υπάρχει κάποια σύντροφος στη ζωή του που θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του και αν παραμένει σε σχέση με τη Μαρίλια Μητρούση, την 24χρονη κόρη του Μιχάλη Μητρούση, με την οποία υπάρχουν φήμες ότι είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο…