Ψείρες στο κεφαλάκι του παιδιού; Ξεχάστε τις μία και καλή με τη νέα σειρά προϊόντων Paranix!

Εσύ γνώριζες ότι μια ψείρα μπορεί να ζει για περίπου 30 ημέρες στο κεφαλάκι του παιδιού σου γεννώντας 10 αυγά την ημέρα; Πλέον, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς το νέο Paranix Treatment Spray και το νέο Paranix Treatment Shampoo είναι εδώ για να γίνουν οι σύμμαχοί σου!

Με την νέα σχολική χρονιά να είναι προ των πυλών, η αγωνία των γονιών κορυφώνεται, καθώς με την επιστροφή των παιδιών στα θρανία και στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, κάνουν την εμφάνισή τους και οι ανεπιθύμητες ψείρες που τα ταλαιπωρούν.

Το Paranix, είναι μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική σειρά προϊόντων πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης της φθειρίασης και αποτελεί τη Νο1 λύση σε Ευρώπη και Ελλάδα, που εμπιστεύονται οι γονείς, τόσο για τα παιδιά τους, όσο και για τους ίδιους, αφού, σύμφωνα με έρευνες, το -15-18% των οικογενειών εμφανίζουν ψείρες σε 2ετή βάσηᶾ, προκαλώντας πολλές φορές κοινωνική κατακραυγή, αλλά και αμηχανία στα μικρά παιδιά.

Paranix εξουδετερώνει ψείρες και κόνιδες

  • με μία εφαρμογή 
  • χωρίς εντομοκτόνα
  • 100% αποτελεσματικά

Το νέο Paranix Treatment Spray υπόσχεται να απαλλάξει το παιδί σας σε μόλις 10’ από τις ψείρες και τις κόνιδες, με μη χημικό τρόπο, προκαλώντας τους ασφυξία και αφυδάτωση, χάρη στην διπλή του δράση, ενώ είναι 100% αποτελεσματικό με μία μόνο εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για παιδιά 6+ μηνών, είναι εύκολο στη χρήση και άοσμο, ενώ με την ειδικά διαμορφωμένη κτένα που εμπεριέχεται σε κάθε συσκευασία, η απαλλαγή από τις ψείρες θα σας φανεί παιχνίδι.

Ο καλύτερός σας φίλος θα γίνει και το νέο Paranix Treatment Shampoo, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από παιδιά ηλικίας 24+  μηνών, αλλά και από εγκύους, ακόμα και γυναίκες που θηλάζουν. Η νέα του σύνθεση σε συνδυασμό με την διπλή μη χημική του δράση και το ευχάριστο άρωμά του κάνουν την απαλλαγή από τις ψείρες τόσο εύκολη όσο ένα απλό λούσιμο των μαλλιών. Η αγωγή είναι 100% αποτελεσματική με μια μόνο εφαρμογή1!

Και για προστασία από τις ψείρες, μην ξεχνάτε να αντικαθιστάτε το κοινό σαμπουάν κατά την διάρκεια περιόδων έξαρσης (2 εβδομάδες) με το Paranix Protection Shampoo, το οποίο είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια (για χρήση σε ενήλικες και παιδιά από 24+ μηνών), καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και προστατεύει από τις ψείρες διακόπτοντας τον κύκλο ζωής τους και σταματώντας την μόλυνση πριν εξαπλωθεί.

Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων Paranix δεν περιέχει εντομοκτόνα και δρουν με μη χημικό τρόπο, ώστε οι ψείρες να μην εμφανίσουν ανθεκτικότητα στη σύνθεση τους

Χρήσιμες πληροφορίες για όλη την οικογένεια:

  • Μην ξεχνάτε! Εάν εντοπιστούν ψείρες στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στο σπίτι. Για τον λόγο αυτό συστήνεται να ελέγχεται τακτικά κάθε μέλος της οικογένειας για πιθανή ύπαρξη μόλυνσης, ιδιαίτερα πίσω από τα αυτιά ή στην περιοχή του αυχένα.
  • Προσοχή! Μη θεωρήσετε ότι η φαγούρα στο κεφάλι είναι απόδειξη ότι κάποιος έχει ψείρες. Το έκζεμα μπορεί εξίσου να προκαλέσει κνησμό. Επίσης, η ύπαρξη κονίδων στα μαλλιά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν και ψείρες.